Шейлийн Удли се сгоди за футболиста Арън Роджърс

Шейлийн Удли и Арън Роджърс.

Актрисата не е ходила на негови мачове

В началото на февруари в пресата се появиха слухове за годежа на 29-годишната актриса Шейлийн Удли и 37-годишния американски футболист Арън Роджърс. Вчера в ефира на вечерното шоу с Джими Фалън звездата от филмовата поредица "Различни" най-накрая потвърди, че наистина се е сгодила за Арън.

"Да, наистина сме сгодени. Но това не е новина за нас. Първо, Арън е прекрасен човек. Никога обаче не съм мислила, че ще се омъжа за някой, който ще печели пари, играейки с топка. Но той наистина е много добър в това", каза Шейлийн Удли за годеника си.

Шейлийн също призна, че Арън Роджърс просто обожава кучето си: според актрисата кучето наистина обича да играе топка с Роджърс и може да я хвърли на много голямо разстояние.

В същото време Шейлийн  поясни, че все още не е ходила на нито един от мачовете на любимия си. Факт е, че връзката им започна точно в разгара на пандемията на коронавируса, когато всички стадиони бяха затворени и мачовете бяха отменени.

"Срещнахме се по онова глупаво време, когато стадионите, на които играеше, бяха затворени, така че още не съм ходила на мач с него. Всъщност като дете бях далеч от спорта, особено от американския футбол. Това никога не е било част от моите интереси. Когато се срещнахме, знаех, че той е футболист, но не знаех какъв футбол прави. Все още непрекъснато се уча", казва актрисата.

Любовната връзка на Шейлийн Удли  и Арън Роджърс стана известна в началото на февруари, след като дълго време те я криха. Само няколко дни след това, по време на виртуалната церемония по награждаването на NFL MVP, американският футболист  обяви, че наскоро се е сгодил. След новината за годежа на Удли и Роджърс, приятели от близкия кръг на двойката потвърдиха новината. Според приятели, Шейлийн и Арън са невероятно щастливи един с друг.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес