Шениз иска да отрови Недим в "Безмилостен град"

Джерен и Недим - в общата борба срещу Шениз.

Той пък я спасява от смърт

Джерен изхитря злобната леля

За да накара всички обитатели на имението да усетят неговото присъствие, Недим ще следва пътя, по който, макар и неохотно, ще се сблъска дори и с чичо си, искайки от него да му прехвърли фирмата. Агях обаче ще настоя племенникът му да се разведе с Джерен.

Що се отнася до богатството на семейство Карачай, Шениз не възнамерява да сподели дори стотинка с Недим и за това ще приведе в действие своя краен план - да го умъртви. За целта вади от сейфа дълго пазено шишенце  с отрова. За  да осъществи пъкленото си намерение, тя ще привлече за изпълнението му Джерен.

Шениз продължава да манипулира мъжа си.  Тя го подстрекава да заведе Недим и Дженк на кръчма, уж да ги сдобри. И двете момчета се напиват, но Джерен вкарва в ход свой план. Не му дава да пие отровата, той й е нужен, за да остане тя в имението. Затова полага Недим в леглото, съблича  го, самата Джерен се гушва гола до него и заключва стаята.

Джерен инсценира гореща сцена с Недим.

На сутринта пред стаята на Недим настава суматоха. За да разберат добре ли е след пиянската вечер, разбиват вратата  и всички виждат, че двамата са голи в леглото. Това вижда и Джемре... Така победител в поредната, заплетена от Шениз интрига, се оказва Джерен - всички са станали свидетели, че вместо да се развеждат, двамата с Недим са в "семейното" ложе, а на самия него разкрива как леля му е искала да го отрови. В последствие иска да му подаде ръка в общата им борба срещу Шениз.

Шениз е бясна, че планът й е провален и за да успокои нервите си, обърква лекарствата си и самата тя припада от прекомерна доза капки за сърце. И кой мислите я отвежда в болницата и спасява - Недим. "Защо?" - това е въпросът, който и самата Шениз ще му зададе след като отваря очи, при което той й отговаря: "Вчера аз трябваше да умра вместо теб, а днес ти си спасена заради мен. Ще умреш не за една нощ, а много нощи. Ти и синът ти ще умирате бавно всеки ден."

Междувременно психоложката на Недим - Оя, е поиска да се направи възстановка на злополуката, в която като дете Недим е паднал от прозореца, вследствие на което е прикован на инвалиден стол. Това хвърля Шениз в поредна паника, но, както сте се убедили,  тя е изпечен манипулатор, интригант и изнудвач. Издирвайки документ за тъмни страни от минало на психоложката, Шениз я посещава в кабинета и заплашва. Иска от нея да отложи това семейно събиране.

Оя обаче, въпреки всичко, ще отиде в имението на Карачай, носейки и записи с разговорите й с Недим за случилото се, направени по време на психо-аналитичните им сеанси. Това казва тя на Агях, но Джерен чува разговора им и открадва диктофона й. Без да подозира това, Оя, пред очите на Агях, ще принуди Дженк, Недим и Шениз да участват във възстановката на случилото се през оня злокобен ден, но какво точно ще се случи тогава, тепърва ще разберете...

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали