Шениз сяда в инвалидния стол на Недим в "Безмилостен град"

Агяx Карачай разбира за изневерите на Шениз.

И Оя се оказва щерка на брата на Агях

Бебето на Джерен е живо

В предстоящите серии на "Безмилостен град" се случват доста интересни неща. Психоложката Оя предприема смел план - връща бебето на Джерен в имението, давайки го в ръцете на щерката  на домашната прислужница Нуртен . Преди време Башак също е родила, но детето й умира и го подменят с това на Джерен.

Записът на признанието на Надим пред психоложката, че е видял как Шениз изменяла на чичо му с неговия баща, попада в ръцете на Агях, но в последния момент, племенникът му го измъква от ръцете. Агях припада и е отведен в болница, така че Шениз  все още има време да унищожи този компрометиращ я запис...

Недим отива при психоложката си и я пита, защо се намесва в живота му и си е позволила да направи и разпространи този запис. "Аз съм твоя сестра. Заради чичо ти израснах в сиропиталища. Майка ми е работила във вашето имение, баща ти я прелъстява, но научавайки за това, чичо ти я гони на улицата...", обяснява Оя.

Когато Башак влиза с бебето в имението, то често дразни с плача си Джерен, още повече - връща я към спомена за починалото й дете. Когато обаче за първи път и самата тя го гушва  - в нея се разпалва неугасналия пламък на майчинството. Най-вълнуващ е обаче моментът, в който бебето реве неистово в ръцете на "баба си" Нуртен - майка му е излязла навън - и Джемре, отново ядосана, го взима на ръце. То спира да плаче,  успокоява се, почва да гука и се усмихва. "Кълна се, това е чудо!", възкликва Нуртен.

Все пак, сред много перипетии записът на Недим попада в ръцете на Агях и той го прослушва. Чува гласа на племенника си: "Моята единствена вина е, че видях как моя баща и снаха ми предават моя чичо..."

Агях е бесен. Вади пистолет срещу снимката на починалия си брат с думите: "Мерзки тип" и хуква да иска разплата с невярната си съпруга. Разбрала, че е изпуснала неща извън контрол, тя бяга от хотела.

В крайна сметка Агяx Карачай я издирва, застанала пред поредния хотел, в който се е установила, Шениз вижда разбеснелия си съпруг и хуква към покрива на сградата. Там, горе, разгневиният Агях  я пита: "Аз ли съм бащата на тези деца?!"

Дженк  и Далма също са се добрали до координатите на майка си и се озовават на покрива. Престъпвайки назад Шениз полита надолу и пада на паважа. Но това не е нейният край... В следващите епизоди ще я видим прикована на инвалидния стол...на Недим!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали