Интензивен трафик по границите на страната

Бенямин Нетаняху призова за по-близки отношения с Украйна в Киев

Трите закона, на които трябваше да се раздели Законът за движение по пътищата, са оттеглени

Петима ранени при верижна катастрофа с три коли край Плевен

Шестима души са загинали при тежка катастрофа в Турция

Пожар бушува в склад за вторични суровини в Ботевград Шест екипа се борят с огнената стихия

Екоинспектори от Велико Търново: Няма превишения на нормите на въздуха след повторното запалване на депото в Свищов

Бела Торн се снима топлес, режисира порно филм

БАБХ насочи за унищожаване 13 677 кг храна от животински и неживотински произход

Откритите тела в Негован са на възрастни мъж и жена, убити са преди около два месеца

Гуцанов е без правомощия да преговаря за ОИК ДПС и БСП се скараха за секретарското място в избирателната комисия във Варна

Валентин Велчев с „Пирински орли“ на Пирин Фолк 2019

Случай на малария е установен в център за мигранти в Харманли

Покривът на сграда в двора на училище в Пазарджик гори

Бала взе играчи от Армения и трета Бундеслига за Англия и Ейре

Шести ден издирват пастир с жандармерия

Èç÷åçíàëèÿò Þäàèì Õàñàíîâ

Пастир, нает в частна ферма в шуменското село Войвода, изчезна безследно. Вече шести ден местни хора, полиция и жандармерия издирват 59-годишния Юдаим Ахмедов Хасанов.

В сряда от полицията оповестиха, че е обявен  официално за издирване. Юдаим е в неизвестност от 12 август. В петък сутринта той извел на паша говеда от село Войвода и ги отвел към близкия горски фонд. Вечерта не се върнал с животните, те се прибрали по-късно сами. Още тогава е започнало търсенето му.

Юдаим е бил облечен със сиво долнище на анцуг със странични бели кантове, обут е със зелени гумени ботуши, носил е синьо избеляло шушляково яке и камуфлажен дъждобран. Говори добре български и турски език. Висок е около 170 см, с кафяви очи и права къса прошарена коса, оповестяват от полицията. Умоляват се всички, които имат информация за него, да се обадят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112.

Известно е, че изчезналият пастир е адресно регистриран в село Каменяк. Там имал сестра, която е подала молба за издирването.
Според кмета на село Войвода Юзджан Ахмедов, пастирът работел при тях от няколко месеца. Бил нает от жена с частна ферма, която имала 20-30 крави. Новодошлият пастир не създавал никакви проблеми в селото.
Още в събота в издирването на полицията са се включили и жандармеристи. Кметството също изпратило 7 местни мъже, които познавали района, да помагат.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.