Шойгу изслуша доклади за обстановката на специалната военна операция, поиска по-активно разузнаване на отбраната на противника

Министърът на отбраната на Русия генерал от армията Сергей Шойгу насочи вниманието на командирите на Западната група войски към необходимостта от по-активно провеждане на разузнаване на цялата дълбочина на отбраната на противника. Това казаха от руското министерство на отбраната, съобщават руски медии.

„Завършвайки работата на пункта за управление, генералът на армията Сергей Шойгу насочи вниманието на командирите и командирите към по-активно провеждане на разузнаване на цялата дълбочина на отбраната на противника и действане проактивно“, казаха от ведомството.

На пункта за управление на едно от съединенията на Западната група войски министърът изслуша доклади на командващия военния окръг и командирите на съединенията за текущата обстановка и плановете за по-нататъшни действия.

Министърът на отбраната на Русия генерал от армията Сергей Шойгу проведе съвещание в щаба на Обединената групировка на войските и изслуша доклади на командирите за текущата обстановка в зоната на специалната операция.

„По резултатите от работата на пунктовете за управление на групировките на силите министърът на отбраната на Руската федерация проведе съвещание в щаба на Обединената групировка на силите, на което изслуша доклади на командирите за текущата обстановка в Зоната на специалната военна операция, характера на действията на противника и изпълнението на бойни задачи от подчинените войски по оперативните направления“, добави още от ведомството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия