Шон Еванс се изявява и като режисьор

Актьорът стана популярен с ролята на детектив Ендевър Морс

Откакто се раздели с Андреа Кор, не е имал сериозна връзка

Детектив Ендевър Морс е прочут с доста необичайните си методи на разследване за епохата на 60-те и 70-те години на миналия век. В седми сезон на сериала “Ендевър” зрителите могат да видят главните герои в ново десетилетие и време на промяна. Английският актьор Шон Еванс отново е в най-популярния образ от кариерата си като детектив Ендевър Морс. Предвид успеха му и като режисьор при предходния шести сезон, Шон Еванс режисира и първия от трите нови епизода в седми сезон.

С него се завръщат ветеранът Роджър Алъм като Фред Търздей, за да се заемат заедно с нова серия предизвикателни случаи. Екипът допълват отново Антон Лесър като началник Реджиналд Брайт, Шон Ригби като детектив Джим Стрейндж. Новата трилогия, заснета в и около Оксфорд, Англия, бележи ново десетилетие и време на промяна за Ендевър и колегите му. Новите епизоди на “Ендевър” се излъчват по Epic Drama в неделя от 19:00 и понеделник от 22:00 часа.

Въпреки че Шон Еванс е роден в Ливърпул, предците му са от Северна Ирландия. Актьорът е роден на 6 март 1980 г. в обикновено семейство - баща му е таксиметров шофьор, а майка му работи като медицинска сестра. Шон има по-голям брат. Бъдещият актьор прекарва юношеството си в колежа “Сейнт Едуард” и в същото време завършва курс в Националния младежки театър. След това постъпва в Гилдхолското училище за музика и театър.

Единственият известен на медиите любовен романс на Еванс е с неговата колежка и авторката на ирландски песни Андреа Кор. Въпреки че Шон и Андреа изглеждаха щастливи, певицата стана съпруга на друг мъж, Брет Дезмънд, и сега отглежда две деца, дъщеря Джийн и син, кръстен на баща си. Любопитно е, че главният герой на Шон, инспектор Морс, също не е намерил щастие в личния си живот. Откакто Шон се раздели с Кор, в медиите не са публикуване никакви новини относно романтичния му живот. Така че не може да се каже със сигурност дали звездата на “Ендевър” има любовна връзка.

Коментари

Задължително поле