Шон Пен се разведе с младата си съпруга след година брак

Холивудската звезда Шон Пен се е разделил със съпругата си – 29-годишната актриса Лейла Джордж, която е родена в Австралия и е дъщеря на актьорите Винсънт Д'Онофрио и Грета Скаки.

Това се случва след продължил малко повече от година брак. Инициативата за раздялата е поета от Джордж, която е подала молба за развод в съд в Лос Анджелис в края на миналата седмица.

Шон Пен и Лейла Джордж започнаха да се срещат през 2016 г. Двамата бяха забелязани заедно за първи път след обща почивка в Хавай. Двойката поддържа дискретност около отношенията си, като през годините се появявала заедно на червения килим само няколко пъти, и то на събития, свързани с опазването на дивата природа и животните – страст, която и двамата споделят.

Звездната двойка си каза "да" през юли 2020 г. по време на коронавирусната пандемия. 61-годишният Пен потвърди новината за "Ковид сватбата" им месец след събитието. След това в интервю той каза, че Лейла Джордж го познава по-добре, отколкото той сам познава себе си.

Това е първи брак за Лейла Джордж, дъщеря на актьорската двойка Винсент Д’Онофрио и Грета Скаки, и трети за носителя на „Оскар“ Шон Пен, който преди това е женен за Мадона от 1985 до 1989 г., а бракът му с Робин Райт продължава от 1996 г. до 2010 г.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес