Щерката на Спилбърг е порноактриса и побойничка

Микаела е осиновена дъщеря на Стивън Спилбърг.

Родителите не възразяват срещу избора й на професия

Девойката наби приятеля си и я арестуваха

24-годишната Микаела, която е осиновена дъщеря на режисьора Стивън Спилбърг и съпругата му Кейт Капшоу, наскоро изненада с публичното си изявление, че започва да се появява във филми за възрастни. В интервю за The Sun знаменитата наследница обясни какво я е мотивирало да предприеме тази стъпка и призна, че родителите й отдавна подозират нейната нестандартност. Известно е, че в миналото Микаела е имала проблеми с депресията, алкохола, хранителни разстройства и разстройства на личността. Като малка е била привеждана и в поправителни интернати заради поведението си.

Допреди няколко седмици почитателите на творчеството на Стивън Спилбърг не биха си и помислили, че дъщерята на режисьора ще стане порноактриса. Новината би трябвало да разстрои звездните родители или най-малкото да ги изненада. Въпреки това, според начинаещата актриса, те са се отнесли с разбиране и са одобрили избора й на професия. Тя признава в интервюто: "Моите родители, въпреки общоприетото мнение, не се чувстват ни най-малко неудобно. В действителност те очакват, че кариерата ми ще бъде точно такава. Това е един вид маргинално изкуство, изкуство табу. Те знаеха, че винаги съм била малко невротична".

Микаела казва, че от детството си е независима и следва желанията си, така че Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу са разбрали - дъщеря им ще стане уникална личност. "Те са готови да се запознаят с професията ми и това е така, защото не им е тъжно от нея. Хората не трябва да ги съжаляват. Никой в тази ситуация не е жертва", казва момичето.

Тя не навлиза в подробности в какво точно се състои нейната невротичност. Може би просто е по-темпераментна – на 29 февруари Микаела беше арестувана в Нашвил, Тенеси, по обвинение в домашно насилие и нанасяне на телесна повреда. След като излезли от бар, тя и 47-годишният й годеник Чък Панков се скарали, защото той подхвърлил обида по неин адрес. Микаела започнала да го замеря с предмети и се нахвърлила върху него с юмруци. Така го наранила в ръката и рамото.

Доста по-възрастният Чък заяви пред репортери, че по време на кавгата никой не е пострадал сериозно и нарече всичко „недоразумение“. Въпреки това тя прекара 12 часа в ареста и бе освободена срещу 1000 долара гаранция.

Отначало Чък е бил против Микаела да става порноактриса, защото се е опасявал, че общественото мнение ще се обърне срещу нея, но после приел решението й.

Коментари

Задължително поле