Ще изгуби ли Саманта битката с рака 

Продуцентите предлагат по-реален вариант – приятелството просто избледнява и тя вече не е част от групата

Наскоро създателите на продължението на „Сексът и градът“ най-накрая намекнаха как точно ще извадят персонажа на Ким Катрал, ексцентричната Саманта Джоунс, от поредицата: очевидно в този случай те черпят вдъхновение директно от живота.

„Както в действителност: хората идват в живота ни и хората го напускат. Приятелството избледнява и започват нови връзки“, сподели главният директор на съдържанието на HBO Мах, Кейси Блойс. Той също така говори за това около какво точно ще се върти сюжетът на продължението на култовото шоу. Според него, зрителите ще наблюдават как се е променил животът на главните героини: „Те ще се опитат да разкажат честна история за това как жените на 50 живеят в Ню Йорк. Поради тази причина отсъствието на Саманта от шоуто ще бъде съвсем нормално, тъй като на 50 вече може да нямате приятели, с които сте били близки на 30.“

Феновете на сериала започнаха да изграждат теории: как сценаристите ще „премахнат“ Саманта Джоунс от сюжета? Според една версия фаталната блондинка може да умре - и това не е само предположение. В няколко епизода приятелката на Кари се подложи на химиотерапия за рак на гърдата и създателите на сериала могат да използват претекста за рецидив. Според друга версия Саманта може да се впусне в приключение и да замине да завладее Европа - с експлозивната си природа това е повече от правдоподобно.

Коментари

Задължително поле