На 19 септември 2019 да почерпят

Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

Ще разясняват на бъдещи пенсионери най-изгодните варианти

Снимка: Архив

От идния понеделник, 2- ри септември, в НОИ Бургас започват консултации с бъдещи пенсионери- кои са най- изгодните варианти за пенсиониране. Консултациите относно избора на по-благоприятен прогнозен индивидуален коефициент при пенсиониране ще се правят в приемната на институцията. Там служител от отдел „Пенсии“ ще извършва услугата „Изчисляване на прогнозна пенсия“.

За целта бъдещите пенсионери трябва да предоставят няколко документа: лична карта, УП-2 за период от 3 последователни години осигурителен стаж до 01.01.1997 г. и документи, доказващи трудов/осигурителен стаж до 01.01.1997 г. Консултации ще се предоставят и в общините на Бургаска област: гр. Айтос – 4-ти и 18-ти септември; Камено – 13-ти септември; Карнобат – 12-ти и 26-ти септември; Малко Търново – 27-ми септември; Несебър – 24-ти септември и Поморие – 2-ри, 16-ти, 20-ти и 30-ти септември. В Приморско желаещите да получат информация могат да го направят на 10-ти септември;в. Руен – 3-ти септември; . Созопол – 17-ти септември; Средец – 9-ти, а в Сунгурларе на 19- ти и в Царево- 5-ти, 11-ти и 25-ти септември.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.