Юпитер във Везни - изпращаме лятото с късмет

На 9 септември - след едногодишен престой и слаба позиция в земната Дева - планетата на късмета преминава в знака на Венера - Везни, където ще остане до 10 октомври 2017 г.

След едногодишен застой планетата на благополучието се раздвижва и обещава резки положителни промени

Има периоди в живота, когато на човек много му върви. Появяват се правилните хора на правилното място в правилното време и като с магическа пръчка се случват чудеса в живота ни. Това са периодите, в които сякаш рогът на изобилието се излива върху нас и като че ли няма намерение да спира. И тогава възвръщаме вярата и доверието си в хубавата страна на живота и ставаме по-самоуверени. Печелим призове, тупат ни по рамото и постигаме страхотни резултати в различни области.

В астрологията зодиакалният знак и позицията на Юпитер показват в кои области от живота нещата вървят с лекота и можем да разчитаме на късмета си, както и какви са възгледите ни за света. Както всеки медал, Юпитеровият също има обратна страна - ако разположението му не е добро, действието му може да бъде с обратен ефект или да е свързано с нереалистично големи очаквания.

На 9 септември - след едногодишен престой и слаба позиция в земната Дева - планетата на късмета преминава в знака на Венера - Везни, където ще остане до 10 октомври 2017 г. Това веднага извежда на преден план важността на уменията ни да действаме в партньорства, честно, справедливо и законосъобразно, за да гоним мечтите си и да се катерим по стълбата на успеха.

 

ОВЕН - успешни нови партньорства

За вас предстои година, в която да се научите да разчитате на другите и да не се хвърляте презглава да вършите всичко сами и без помощ. Каквото и да решите да правите, „ние“ ще бъде по-печеливша формула от „аз“. Успехът ще ви съпътства при воденето на съдебни дела, така че използвайте времето за неуредени юридически въпроси. Ще бъде с вас по пътя на изграждането на нови партньорства и съдружия. Ще се отворят възможности за печеливши и изгодни договори. Ако имате интимни взаимоотношения, време е да помислите да ги легализирате и да сключите брак. Пред необвързаните стои перспектива за нова сериозна връзка. Семейните ще имат поводи да се гордеят с брачните партньори.

ТЕЛЕЦ - здравето ви се подобрява

Промените на работното място и в ежедневието ще ви радват и ще бъдат благоприятни за вас. Нови колеги, смяна на локацията на офиса или съвсем нова работа ще отворят вратите на успеха. Времето е подходящо да направите подбор на нови служители, както и да внедрите промени в ежедневната работа и условията на труд. Здравословното ви състояние е добро, използвайте този период да прочистите организма и работете върху навиците си. При страдащите от хронични заболявания може да има стабилизиране или положителна промяна. Контролирайте теглото и кръвното налягане. Грижите за хората около вас ще ви радват и ще ви доставят удоволствие. Вземете си домашен любимец.

БЛИЗНАЦИ - време за любов и забавление

Настъпва прекрасно време за любов. Ако досега сте се занимавали с домашни неща, време е да обърнете погледа си навън и да си спомните пикантния вкус на флирта и авантюрите, в които определено ще ви върви. Ще се забавлявате повече, ще намерите ново хоби и развлечения. Хората на изкуството ще преживеят творчески подем, но всички останали могат да развиват талантите си в тази посока. Прекрасна възможност е да излезете на сцена. Може да ви провърви и в хазартните игри, ще ви се иска да поемате по-смело рискове и да харчите повече за хубавите неща в живота. Някои от вас ще бъдат благословени с щастието на детската усмивка, така че смело работете по въпроса.

РАК - време за ремонт на дома

„Моят дом е моята крепост“, така че започвайте да я строите! Това е времето, в което да сбъднете мечтите си по отношение на дома. Дали ще бъде покупко-продажба на имот, или ще предприемете отдавна планиран ремонт вкъщи - резултатът ще ви удовлетвори. Ще ви се иска да купувате нови, скъпи и луксозни неща или постоянно да размествате мебелите. Топлината и уютът в дома ще добият ново прекрасно измерение за вас. И в преносен смисъл. Ще се радвате на хармонични отношения в семейството и с родителите. Ако живеете сами, съдбата може да ви поднесе приятна изненада и да ви дари с близък човек. Търканията и недоразуменията вкъщи остават на заден план.

ЛЪВ - пътувания и нови приятели

Ако сте мечтали за нова кола, мечтите ви са на път да се сбъднат. Предстои ви период, в който успешно ще се преквалифицирате, добре е да записвате всякакви курсове и да изкарате шофьорска книжка. Приятели от ученическите години може да се появят отново в живота ви. Някои от вас ще решат наболели въпроси с близките си, особено с братя и сестри. Времето е подходящо за изява на талантите на словото и печата. Може да пътувате по-често, да решите да смените доставчика на мобилни услуги или да напишете книга. Промяната на местожителство в друго населено място също е възможна. Нови съседи или изглаждане на междусъседски отношения ще облекчат ежедневието ви.

ДЕВА - печалби и луксозни придобивки

Казано накратко, при вас идва време за печелене на пари. Някои от вас ще получат нова възможност да печелят повече с труда си. Други ще увеличат сметките си с наследство. Шансът е на ваша страна - и да пестите, и да харчите повече.

Всякакви въпроси от финансов характер ще привличат вниманието ви. Физически също ще се чувствате добре. Възможно е освен финансовото състояние да натрупате и някой килограм в повече. Може да усещате приток на енергия и лесно да се възстановявате. Ако през предходната година сте полагали усилия, ви предстои да пожънете финикийски резултати. Може да направите скъпи покупки и да се радвате на нови луксозни придобивки.

ВЕЗНИ - намерете време за себе си

Време е да се заемете със себе си. Предстои ви период, в който всичко, което направите за собственото си развитие, ще бъде добре и успешно. Ангелът хранител ще ви помага през този период. Изградете силни лични позиции и преборете конкуренцията. Постигайте мечтите си и създайте стабилни основи за себе си за следващите 12 години. Контролирайте храненето, защото е възможно през следващата година да изпуснете нещата от контрол. Различни перспективи ще изникват пред вас, ще се чувствате уверени в себе си и на прав път. Променете външния вид, обогатявайте се духовно и пътувайте повече. Просто ще имате късмет, а може да понатрупате и пари.

СКОРПИОН - духовно израстване

Наближава време, в което е важно да насочите правилно енергията си от външния към вътрешния свят. Духовните практики ще бъдат много подходящи за този период, докато намалявате физическата активност. Всичко, което предприемете за обогатяване и развитие на душата, ще бъде благословено. Някои от вас ще развият по-сериозен интерес към окултните науки, други ще отворят сърцето си в благотворителни инициативи. Може да се чувствате ограничени във външните изяви, затова просто планирайте какво искате да направите в следващ период, но не пристъпвайте към действие. Ще имате възможност да преживеете духовна трансформация или да опитате късмета си зад граница.

СТРЕЛЕЦ - ставате душата на компанията

Жизнерадостен период за жизнерадостни хора - това ви чака в предстоящата година. Тотално ще промените или ще разнообразите палитрата от интереси и познанства. Подходящо е да захващате всевъзможни дейности, които да обогатяват средата ви. На хоризонта могат да се появят стари и позабравени персони от обкръжението. И много нови запознанства ще съпътстват ежедневието ви. Времето е подходящо да развивате социална дейност, да се включвате в групи по интереси и да бъдете ангажирани в мероприятия. Сега е моментът да пристъпите към реализиране на личните копнежи и мечти, които сте трупали в себе си през последните години и за които не сте намирали време и пари.

КОЗИРОГ - успехи на работното място

Ако бавно и целеустремено сте се изкачвали по стълбата на успеха през последните години, сега ще имате възможност да видите гледката отгоре. Ще получите шанс да достигнете желана по-висока позиция или тотално да промените това, което правите. Някои от вас ще проявят инициативност и ще стартират собствен бизнес. Други ще прегърнат директорския пост. Времето е подходящо както да постигате поставените пред себе си цели, така и да планирате нещата занапред. Ще получите заслужени почести и награди, които очаквате от дълго време в своята област. Характерна промяна за периода може да бъде смяната на общественото положение, включително на семейния статус.

ВОДОЛЕЙ - нови запознанства и пътешествия

Предстои ви дълго пътешествие. За някои от вас в дебрите на научните степени, чуждите езици, преквалифицирането или бленуваното дипломиране, а за други - буквално. А може и двете. Така че си купете голям куфар и стягайте багажа. Задгранично запознанство може да промени живота ви както в професионален, така и в личен план. Хората с бизнес имат шанс да го изнесат или разширят в чужбина.

Предложение за работа, образование извън страната или много нови контакти зад граница ще ви съпътстват в този период. Времето засяга и развитието ви в личностен и духовен план. Случващите се събития може да окажат влияние върху мирогледа и ценностната ви система.

РИБИ - задълженията остават зад гърба ви

Ще имате възможности да реализирате финансовите планове, които зависят от външни източници, или ще ви се даде шанс да изчистите старите задължения. Ще можете да уредите отношенията с кредитори и данъчни служби. Някои от вас ще се радват на наследства, други ще получават скъпи вещи.

Вложения или инвестиции, които сте направили в предходен период, може да дадат солидни резултати. Големи успехи могат да постигнат тези от вас, които работят във финансовата сфера или с големи капитали. Хората със здравословни проблеми могат да имат шанс за ново алтернативно лечение, за стабилизиране или подобряване на състоянието. За много дами се задава бременност.

Коментари

Задължително поле