Албена посреща туристите в обновени хотели

албена

Аквапаркът се разширява с уникална детска водна зона

Елитното ваканционно селище "Албена" посреща сезон 2018 с 8 обновени хотела-с модерен дизайн и визия, съобщиха от пресцентъра на курорта. Сред тях е "Добротица ", който се преименува на "Калиакра Маре" и категорията му става 3*. Гостите на "Примасол Ралица Супериор" ще имат възможността да се настанят в нова 4-звездна хотелска част.

албена

Реновирането на стаите на бившия хотел "Лора" предлага суперкомфорт в една от най-спокойните зони на комплекса. С 4-звезден лукс ще бъдат изненадани и гостите на 27-те обновени вили "Примасол Ралица Акваклуб". Хотелите "Лагуна Гардън" 4* и "Лагуна Бийч" 4* ще посрещнат туристите в нови модерни фоайета и хотелски стаи. А 5-звездният хотел "Фламинго Гранд Хотел§СПА" 5* стартира целогодишна програма с уникални възможности, балнео- и спортен туризъм.

"Парадайс Блу Хотел§СПА" 5* е новото бижу, което с нови стандарти за комфорт и ексклузивно обслужване го превърна в хотел за ценители. "Вита парк" е с нов модерен ресторант за изхранването на гостите . Хотел "Ком" 3* е четвъртият хотел, който става част от голямото семейство на Акваклуба. За сезон 2018 всички гости на хотела имат включен вход в аквапарка като част от програмата All inclusive Plus.

Продължава развитието на Аквапарк Аквамания, който се нареди сред 20-те най-добри водни паркове в Европа в последното класиране на TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции. В модерния център за езда гостите на комплекса усвояват тънкостите на аристократичния спорт при лицензирани инструктори, с възможности за романтични разходки на плажа преди залез.

Албена е сред първите туристически компании в България със стратегия за устойчиво развитие, която продължава да инвестира в "зелени" проекти. Курортът използва еко алтернативи за вътрешен транспорт - електрически коли и автобус. Монтиран е първият в България ескалатор, свързващ хотелите в парковата зона на Албена с плажа. В началото на сезон 2018 ще бъде пуснато и второ съоръжение за движение в двете посоки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България