Арестуваха мъж, щурмувал с пушка дома на съседи

Мъж е задържан от полицията след като нахлул с пушка в имота на свои съседи в монтанско село и започнал бой с тях. При схватката няма тежко пострадали, съобщиха от полицията.

Екшънът се разиграл към 21,30 часа в сряда в балканското село Еловица. С ловна пушка в ръце Андриан И./53 г./ влетял в двора на частен дом, обитаван от 28-годишния Сашо К. 34-годишната му жена, с която живее на семейни начала и трите им малолетни деца. На гости на фамилията по това време бил и братът на домакина – Павлин К. /30 г./ от Угърчин. Между нападателя и братята почнал скандал, разменили се обиди и псувни и свадата прераснала в сбиване. Сашо К. успял да изтръгне пушката от ръцете на комшията си и обезоръженият нападател, избягал и се скрил в дома си.

На мястото пристигнала полиция и униформените прибрали пушката - тип успоредка, 16-ти калибър със заличен сериен номер. На местопроизшествие са намерени и иззети и метален нож и 2 ловни патрона, 16- ти калибър. Схватката е пламнала заради съседки конфликти, казаха криминалисти. Участниците в боя си причинили само натъртвания и охлузвания.. Андриян И. е задържан в ареста за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право