„Бодигардът на Джошуа“ се прицели в Кобрата

Дилиън Уайт включи Кубрат Пулев сред враговете си на ринга. Британският боксьор поиска от мениджъра си Еди Хърн мач с българина. Злодея от няколко месеца хвърля предизвикателства към шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, а отскоро сред целите му са и Тайсън Фюри, Александър Поветкин и Джоузеф Паркър. В списъка на предизвиканите е и Антъни Джошуа, но двамата с Уайт имат общ мениджър.

„Искам поне двама от този списък в следващите 12 месеца. Хърн, моля те, уреди го!“, написа Уайт в Туитър. Любопитно е, че Злодея отправя предизвикателствата си именно към боксьори, които са потенциални съперници на Джошуа. Затова вървят слухове, че Хърн използва родения в Ямайка Уайт като „бодигард“ на шампиона на WBA, IBF, WBO и IBO и се опитва да го постави като препятствие пред Ей Джей. Агентът настояваше Уайлдър да се бие именно с Уайт, преди да получи бой с Джошуа.

Обединителният мач обаче явно ще се забави, тъй като от лагера на Поветкин са сигурни, че Руският Витяз е следващият съперник на Антъни.

„За да докажеш, че си най-добър, трябва да победиш най-добрите – заяви Андрей Рябински, мениджър на руснака. - Ето защо Джошуа трябва да се срещне в Поветкин. Мачът може да е в Москва на Лужники, или пък в Англия, където и двамата имат много фенове.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт