БСП кани на тържествен концерт за „125 години Пловдивска партийна организация”

Градският съвет на БСП в Пловдив кани жителите под тепетата на тържествен концерт под мото „Да бъде ден!”, който ще се проведе в понеделник от 18 часа в Дома на културата „Борис Христов”. Това е финалната проява от програмата за честване на 125 години Пловдивска партийна организация.

БСП кани на тържествен концерт за „125 години Пловдивска партийна организация”

През последните 6 месеца пловдивските социалисти отбелязаха юбилея с поредица от културни и политически мероприятия. „Век и четвърт вярата в социалистическия идеал е жива и обосновава настоящето и бъдещето на нашата организация”, декларира председателят на ГС на БСП-Пловдив Красимир Трифонов. Той благодари за подкрепата на членовете на организационния комитет по честванията, както и на всички предишни председатели, работили всеотдайно за развитието и утвърждаването на пловдивската структура. Благодарствени плакети и грамоти ще им бъдат връчени на утрешното тържествено събитие.

Концертната програма включва изпълнения на девическа хорова формация „Евмолпея”, фолклорен танцов състава „Климентина” с.Труд и младия поп изпълнител Николай Манолов. Поетичен рецитал „С България в сърцето” ще представи Христо Христов. Пловдивските социалисти очакват гости националното ръководство и от цялата страна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони