Ваня Стамболова се проваля във „Фермата“?

Голямото желание на Ваня Стамболова да бъде фермер на седмицата е напът да се изпари, тъй като тя осъзна, че още с първото сериозно решение, което взе като ръководител – избора на ратаи, е направила огромна грешка. Атлетката се спря на помака Нури и емигрантката Роси да се грижат за обора и животните, но осъзна, че това я е лишило от добри и сръчни помощници за седмичните задачи.

Ваня подбра ратаите си така, че да не й се налага да се занимава с доенето и храненето на животните в стопанството. Седмичните задачи, които стопанинът Ники им даде и които в по-голямата си част изискват измазване и варосване обаче, набързо я накараха да съжали за избора си. Причината е, че Нури е сред най-добрите майстори в строителните дейности и липсата му със сигурност ще се отрази на бързината и качеството на работата.

По всичко личи, че и останалите фермери са на мнението, че Ваня се проваля, тъй като след поставянето на новите задачи, за първи път всички мълчаха по време на обяд, никой не обсъждаше кой с какво ще се заеме.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл