Вече 10 дни търсят мистериозно изчезнало дете от Стражишко

Изчезналото момченце Мариян.

Мариян на 1,6 години е в неизвестност от 22 октомври

От десет дни няма следа от Мариян от стражишкото село Николаево, който е само на година и половина. Момченцето изчезна мистериозно на 22 октомври от дома, където живеят родителите му.

Майката поверила грижите за детето на баща му, който казва, че само за десетина минути се разсеял с телефонен разговор. От тогава невръстното дете е в неизвестност. Момченцето не е стабилно и не може да ходи добре самостоятелно.

Веднага е сигнализирана полицията, която заедно с пожарна и доброволци предприе издирване. Районът около селото бе претърсен включително и с термокамера, но без резултат.

Областната дирекция на МВР във Велико Търново потърси съдействието на гражданите във връзка с издирваното дете. Криминалистите призоваха всички граждани, пътували на 22 октомври за времето от 17,30 до 19,30 часа по маршрут Стражица – с. Николаево – Попово и обратно да се свържат с дежурната част на Областната дирекция на тел. 0888 481209. Предполага се, че Мариян е бил отвлечен. Момчето е било облечено с бяла тениска със сини ивици от страни, сив анцуг и розови обувки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България