Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в понеделник, 15 октомври 2018

Автобуси на ток тръгват в София

03-1Доставиха първите 20 машини, до месец ги пускат по линиите. Пристигат 60 рейса на газ, поръчани са още 82. Догодина 90% от автопарка ще е обновен.

 

 

 

Няма как на Витоша да има биосферен резерват към ЮНЕСКО

доклад ВитошаПланината да запази статута си на Природен парк. Това са изводите в доклад на австрийската професорка Улрике Прьобстал-Хайдер, поръчан от Столична община.

 

 

Политически интереси в атаката срещу българските строители

Карикатура: Иван Кутузов-Кути250 000 работници са заети в тази сфера. Секторът осигурява поминъка на близо 1,5 милиона души в България - анализ на "Труд".

 

 

 

 

 

 

 

Срутените устои на нашия живот

10_2kСлед драмата в Русе хората вече не вярват в нищо и на никого - коментар на Иван Гарелов от неговата рубрика TV Панорама.

 

 

 

 

Кристо никога не е говорил лошо за родината

13-1Приятелството ни с Никола Манев и Андрей Лекарски е от 70 години, казва големият художник Лъчезар Ошавков в интервю за "Труд".

 

 

 

 

 

Длъжен да опита

Frans Timmermans, First Vice-President of the EC in charge of Better Regulation, Inter-Institutional Relations, the Rule of Law and the Charter of Fundamental Rights, participates in the Citizens' Dialogue in Leuven, Belgium.Силует на кандидата на Партията на европейските социалисти за следващ председател на Европейската комисия Франс Тимерманс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България