Вон останала на сухо в Пьонгчанг

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04: Lindsey Vonn attends the 90th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

На който не му върви в работата, му върви в любовта, но това не важи за Линдзи Вон. Американската скиорка остана само с един бронзов медал на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг, въпреки заявените амбиции за злато поне в спускането. Суперзвездата обаче призна, че последната й поява на игрите е била скучна и извън пистата.

„Да, в олимпийското село кипят доста страсти – призна Вон. - Със сигурност много от спортистите търсят секс, но аз така и не го намерих. Трябва да се обърнете към някой, на който му е излязъл късметът, защото при мен не стана така.“

Вон се появи и на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“, но и там не направи впечатление сред значително по-известните холивудски звезди.

„Тук е доста по-страшно, отколкото на олимпиадата – призна скиорката. – Има толкова много известни хора. Прекалено голямо събитие е и гледам да не преча.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт