Дами стават корица на списание

Всяка може да се види като звезда

Всяка жена може да се почувства красива такава, каквато е, защото красотата е субективна, докато увереността е съвсем реална. С това убеждение стартира кампанията на Dove „Моята красота. Това съм аз!“ И неслучайно инициативата бе подета точно на 8 март...

Ново и уникално по своята същност списание поставя в центъра на вниманието ни реални жени, далеч от стандартната визия, която сме свикнали да виждаме по лъскавите корици. Жени, отдали живота си на това да бъдат успешни, уверени, независими, освободени от предразсъдъци и точно заради това - истински красиви.

Всяка уверена в себе си жена може да бъде на корицата на Dove Real Beauty Magazine – списанието в единствен брой, в което няма да прочете съвети как да стане по-красива. В него ще намерите историите на жени, които приемат себе си такива, каквито са. А те са интересни, уверени, успяващи в нещата, които правят. Сред тях можете да прочетете мъдростите на Цветана Манева, историята на европейската и световна шампионка по бокс Станимира Петрова, на актрисата Ева Тепавичарова, на специалистката по реклама Дани Блажева и дори мнението за женската красота на един мъж.

Как можете да застанете на корицата? По време на кампанията инсталация с формата на списание ще бъде на разположение за снимки в МОЛ Сердика, етаж 1. Всяка жена, която се реши да се снима, само след няколко минути ще държи в ръцете си уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със собствения си образ на корицата. Ако не сте в София, можете да качите своя снимка на www.dovemybeauty.bg до 15 април и ще получите своята персонализирана корица. Имате шанс да спечелите и награда. Под хаштага на кампанията във фейсбук #dovemybeauty може да споделяте своите впечатления по темата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини