Да срещнеш любовта на 14 години

Филипе Коутиньо бе привлечен в „Барселона“ за 160 млн. евро. Сделката направи бразилеца най-скъпото попълнение в клуба за всички времена. Едно от доказателствата, че играчът е повече от специален. Това обаче със сигурност го знае Айне, неговата съпруга. Тя потвърждава максимата, че зад всеки успял мъж стои една жена.

Айне е голямата любов на Коутиньо и го следва навсякъде по света. От бразилския „Вашко да Гама“, през италианския „Интер“, испанския „Еспаньол“ и английския „Ливърпул“. Следващата стъпка вече е направена в посока Барселона.

Връзката им бе подложена на изпитание, когато бразилецът игра за първи път в Испания, но сериозни катаклизми в отношенията им така и не настъпиха. Може би, защото двамата са заедно от деца. Още една причина, поради която Коутиньо ще се впише идеално в тима на каталунците. Все пак Лионел Меси се ожени за детската си любов Антонела. Луис Суарес, друг играч на „Барселона“, е следван навсякъде от неговата съпруга Софи. Двамата са заедно вече 15 години. Софи е вдъхновението на Суарес и причина той да се превърне в един от най-добрите нападатели в света. По всичко личи, че това очаква и 25-годишния Коутиньо, който среща упора в 24-годишната Айне.

Да срещнеш любовта на 14 години

Двамата се срещат за първи път през 2007 г., когато обещаващият футболист е само на 14. Те израстват заедно в бразилската столица Рио де Жанейро. Техен общ приятел ги запознава на парти, след което двамата започват да се срещат. След време Айне се премества в дома на Филипе и дели един покрив с майка му Есмералда и баща му Хосе.

Половинката на играча навсякъде пътува със своя любим и гледа всеки негов мач. През 2008 г. Филипе подписва с „Интер“ преди да се завърне във „Вашко да Гама“ за два сезона. Тогава Айне прекъсва образованието си и заминава заедно с него за Италия. Двамата са принудени да живеят разделени за кратко, когато две години по-късно той облича екипа на „Еспаньол“, но по-късно през същата година вдигат сватба. През 2013-а пък младото семейство се мести в Англия, тъй като Филипе подписва с „Ливърпул“. И Айне отново е на стадиона, за да стиска палци. Тя споделя в социалната мрежа инстаграм снимки на билети от всеки мач, на който присъства.

Да срещнеш любовта на 14 години

Сега двамата имат две деца - дъщеря Мария и син Филипе-младши. А бразилската звезда показа своята отдаденост към любимите си хора, като татуира голямата си любов, майка си, баща си и двамата си братя на лявата си ръка. „Айне играе огромна роля във всичко, което правя – каза Коутиньо. - Не сме учили заедно, не сме имали общи приятели, освен един, който направи парти, а ние и двамата се озовахме на него. Запознахме се там, седнахме заедно и дълго си говорихме. Тя ме помоли да бъда нейното гадже. Ние сме от един и същ квартал, така че просто започнахме да се виждаме все по-често, да се събираме заедно и чувствата ни да стават все по-дълбоки и по-силни.“

Да срещнеш любовта на 14 години

След всеки отбелязан гол Коутиньо изпраща целувки на Айне, която е на трибуните, за да го вдъхновява. Така беше на „Естадио Сао Жануарио“ в Рио де Жанейро, така и ще бъде на „Камп Ноу“ в Барселона.

Да срещнеш любовта на 14 години

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена