Дидо от Д2 изпрати за ратаи най-близките си приятели във „Фермата“

Вокалистът на Д2 Дидо оглави „Фермата“ в предпоследната седмица на шоуто, а като шеф на стопанството му се налага да взима както приятни, така и доста тежки решения. Изборът на нови ратаи се оказа първият тежък момент за музиканта, защото се наложи той да посочи най-близките си приятели в шоуто – IT търговеца Жоро и лесовъдката Милена.

По време на церемонията за нови Дидо сподели, че за него справедливостта е от голяма важност и именно тя е била водеща при взимането на това така важно решение. Според рокаджията всеки участник, който се е устремил към финала, трябва да е минал през елиминационен дуел. Единствените трима, които до този момент не са се борили в такъв на арената на „Фермата“, са Жоро, Милена и помакът Нури. За съжаление на Дидо, мюсюлманинът за пореден път се измъкна от ратайството, печелейки имунитет и така неговото място беше заето от Георги. „Ако действам по симпатии, изборът щеше да е друг“, заяви рокаджията след края на речта си.

Водещият Андрей приветства решението на Дидо, обявявайки посланието му за невероятно силно. И докато Жоро и Милена споделиха, че са очаквали този развой и го смятат за справедлив, то емигрантката Роси, която трудно мели брашно с останалите фермери, беше искрено шокирана, че не е посочена за ратай, именно заради справедливия избор на Дидо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл