Диона провокира с Барби визия

Рапърката вдъхновена от идола си Ники Минаж

Песента като последната ми „Всичко” в България никой не е правил, категорична е изпълнителката

Не смятам, че някой трябва да ме съди, защото експериментирам, твърди красавицата

18-1-2Единствената жена рапър в България Диона изненада почитателите си с ново парче само два месеца след появата на предишното. И този път красавицата е заложила на провокативна визия и клип, но текстът и мелодията драстично се различават от последните й предложения.

„Песента „Всичко” е много по-различна от предишната ми „Трапа ви”, защото периодът в момента предразполага към по-тихи, по-любовни парчета, а не към купонджийски такива. Наблюдавам, че и всички мои колеги също пускат лирични проекти”, заяви пред „Труд” Диона.

Видеото към „Всичко” изпълнителката разделя на две части – провокативна, в която е откачена и разкрепостена, и нежна част, включваща визия почти без грим – само с малко спирала и гланц, облечена с нежна, ежедневна рокля и с натурални къдрици на косата. „Искам да покажа момичето, което е влюбено, плаче, страда, тоест Денислава (б. р. - истинското име на рапърката) и другата ми страна, Диона – „лошата кучка, която рапира”, обясни 23-годишната изпълнителка.

Част от визиите в клипа доста приличат на тези на най-успешната жена рапър за всички времена Ники Минаж, известна със своите „барби превъплъщения”. Именно тя е идолът на Диона и на нея родната рапърка подражава. „Не съм единствената, която иска да прилича на изпълнителите, на които се възхищавам. Другите ми колежки направо копират цели клипове. Имам една визия, която смятам, че много се доближава до най-емблематичната такава на Ники, но по никакъв начин не мога да кажа, че я копирам, защото тя е недостижима. Много се радвам, ако хората забелязват това, че й подражавам и искам да приличам на нея. За мен Минаж е най-добрата от най-добрите и ще си остане завинаги такава”, категорична бе Диона.

18-1-dionaИменно по примера на Ники Минаж тя експериментира със своята музика. Дава пример, че световноизвестната звезда се включва в парчета с регетон елементи, както и в по-бързи и ритмични поп парчета, дори и такива с балканско звучене (като дуетът й с Джейсън Деруло от 2017 г. – Swalla). „Не смятам, че някой трябва да ме съди, защото експериментирам и да получавам коментари от типа, че „правя чалга”. Точно такъв стил песен, каквато е последната ми „Всичко”, смело мога да заявя, че никой в България не е правил. Аз съм първата, която създава парче с чист регетон, без излишни „чалга ритми”, както си добавят повечето „рапъри” у нас и казват, че това е регетон”, каза още Диона.

Относно тематиката на песента красавицата обясни, че е доста лична за нея, въпреки че за нейно щастие в момента не преживява това, за което пее лирическата героиня. „Не съм в период на раздяла, просто това са нещата, които аз бих споделила, ако не съм с моята половинка. Казвам си - ще свикна да го няма, но ще ми е гадно. Затова реших да го напиша в рими. Смятам, че има много хора, които биха разпознали себе си не в образа „аз съм лоша кучка, вижте ме сега”, а по-скоро в „аз те обичам, а ти ме предаде”. Песента е написана по такъв начин, че да се отнася както към жените, така и към мъжете”, коментира бившата звезда в риалити формата „Вип Брадър”.

Във видеото участват нейната половинка, защото „е много красив и се снима в музикални клипове” и двама танцьори – брат и сестра, които да вкарат латино и афро елементи.

 

Планове

Иска дуети с Галена и 100 Кила

18-kare-galenaПланирам скоро да направя съвместен проект с някои други изпълнители, даже мисля да един от тях да е различен жанр. Не мога да скрия моя „апетит” към Галена – много я харесвам и тя го знае. Също много симпатизирам на 100 Кила. Към момента това са единствените хора в България, с които искам да направим дует. За съжаление все още не събирам кураж да отида и да ги попитам лично дали имат желание да се включат в моя песен. Искам когато го направя, всичко да бъде на 100% подготвено и финансирано от моя страната, а от тях да се изисква само - „ок, пиша този текст и ще участвам в това парче”.

Не желая да ги ангажирам по никакъв начин с нищо. Искам нещата с тях да се случат на много високо ниво, на каквото са те в музикално отношение. Засега не мога да си го позволя, но ще дойде и този момент – човек когато има желание, намира и начин. Аз вярвам, че ще се случи. Това коментира Диона относно плановете й за съвместни музикално проекти с други изпълнители.

 

Амбициозно

Два проекта за два месеца

Две песни за два месеца е доста амбициозно, особено за изпълнител в България. Още повече това е много трудно, тъй като аз сама финансирам моите проекти. Това обясни рапърката Диона пред „Труд”.

По думите й вместо да си разпилява парите за глупости, тя инвестира в бъдещето и кариерата си. Красавицата сподели, че няма как да се сбъднат мечтите й, ако не бъда упорита и не хвърля много работа. „Ако най-успешните изпълнители пускат по около 2 песни на година, то аз трябва да издавам по 2 песни в тримесечие, за да ги настигна. Работя усилено и още от другата седмица започвам работа по следващия си проект”, каза още Диона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица