Жестокото убийство в Нови Искър и жертвите (СНИМКИ)

Полицията в София е на крак, след като телата на петима души бяха открити във вторник в къща в град Нови Искър.

Криминалисти се натъкнали на ужасяващата гледка в триетажната къща. Две от телата били намерени на втория етаж, а 3 – на първия. Жертвите са от едно семейство – баба, майка и внучка, баща и син.

От МВР все още няма конкретна версия за трагедията. Засега не е открито и оръжието на убийството.

Първоначално бе съобщено, че са намерени телата на мъж и жена на 60 години, на момиче на 20 и още едно на 18, както и дете на 12 години. По-късно бе уточнено и кои точно са се намирали в къщата - Нанси - около 14-годишно момиче, приятелят й Боби, 30-годишният Георги, баща му Недялко и възрастна, почти неподвижна жена.

След огледа главният прокурор Сотир Цацаров уточни, че убийството и на петимата е било извършено с огнестрелно оръжие, което не е намерено.

От СДВР обявиха за издирване 44-годишната Кети Кюхова, майката на Нанси, която е живеела на семейни начала с Недялко. Полицията издирва и семеен автомобил БМВ, с който тя вероятно се придвижва. От СДВР разкриха, че издирването й е във връзка с тежко престъпление, без да дадат повече подробности.

В групата на Нови Искър във Фейсбук Кети е описвана като изключително точна жена. Повечето от потребителите не вярват тя да е убийцата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право