Зодиите в изкривено огледало

Овен

За учреждение сте

Егото ви е гигантско, май. Обиждате се от това предположение, което значи че е вярно. Вие сте маниак-егоцентрик. Иначе Овните сте бързаци - от онези експедитивни домакини, които замитат боклука под килима и напъхват набързо дрехите в коша за пране, за да изглежда домът изчистен и подреден. Изисквате прекалено много от абсолютно всички. Реагирате твърде бързо и необмислено. Първо действате, после мислите, ако на това, вашето, може да му се каже мислене. Единственият правилен начин да се държат с вас, е да ви игнорират, докато не открият подходящото учреждение, където да ви изпратят незабавно.

Телец

Зевс Гръмовержец

Твърдоглави сте и единственото, което би могло да пречупи вашия инат, това е мързелът ви. Толкова сте лениви, че, ако не се налага, няма да си мръднете и пръста. В състояние сте да оставите чашата от вода на масата да прашаса от стоене. Към близките и приятелите проявявате същото собственическо чувство, както и към вещите и бижутата си. ДА видим кой би посмял да пипне онова, което си е ваше! Гневът ви е страховит, като на Зевс Гръмовержец. Ако се съди по това описание, вие сте най-ужасният човек на света. Но не се отчайвайте – прочетете какво пише за останалите зодии, и ще видите.

Близнаци

Сапунен мехур

Списъкът с недостатъците ви е дълъг. Ще изтъкнем само някои. Да започнем с вашата измамлива външност. Близнаците сте един красив сапунен мехур. На пръв поглед изглеждате блестящи, артистични, интелигентни и начетени. А при по-близък контакт се оказвате повърхностни, фалшиви и претенциозни. В любовта сте несигурни и емоционално незрели, затова голяма част от вас са нещастни. Ненаситни сте за клюки, за изживявания, за общуване. Но когато ви се случи да влезете в контакт с истинско човешко същество, бягате и се връщате обратно на космическия кораб, с който сте дошли на тази земя.

Рак

Кривундел и психопат

Никой не ви харесва, да си го знаете. От немай-къде си общуват с вас - кой би искал да е по цял ден около човек, който мърмори и се оплаква. Ама, животът ви бил скапан, късметът ви – ужасен. Прощавайте, но кого го е еня? Черногледи сте и само си търсите за какво да се тревожите. Ако няма повод – съчинявате го. Ако не може да съчините, пускате новините, и веднага се захващате за нещо. Ах, ваш близък ще лети през океана! Времето е ужасно, ще стане катастрофа. Или терористи ще похитят самолета! Трябва ви специализирана помощ. Вие сте психопат и емоционална развалина.

Лъв

Купете си контейнер

Поредният егоист и мегаломан. На истинските лъвове приличате само по царствения си мързел. Наистина можете да си изкарате деня по лъвски – излежавайки се. Не лъв, вие сте самодоволно прасе. Приятелите ви обсъждат зад гърба ви, критикуват ви в лицето, а вие сигурно си въобразявате, че сте попаднали на кофти другари. Не е вярно – вие сте неприятният във вашата компания. Направете си услуга – излезте от въображаемия си свят и се осъзнайте. Купете си метален контейнер, за да набутате в него гигантското си его. Тогава вече може да станете приятни за общуване.

Дева

Родени диктатори

Не ви трябва дрога. Властта е вашият наркотик. Обичате да командвате, да диктувате буква по буква какво и как да се прави. За вас това е по-добро от секса и ви зарежда повече, отколкото екскурзия в планината или гмуркане край коралов риф. Вечно пришпорвате нещата, все едно дали става дума за ежедневни дейности или нещо дългосрочно. Вашата игра в живота е на господари и слуги – въобразявате си, че околните са длъжни да ви служат и безпрекословно да изпълняват. Да, ама не. Чистете си сами по три пъти на ден прашинките от масата – бездрутго единствено на вас ви пречат.

Везни

Центърът на Вселената

Толкова сте зле, че сте по-зле и от всички Телци и Близнаци на този свят. Ама направо не се търпите. Убедени сте, че вие и лично вие сте центърът на Вселената. Слънцето изгрява, за да ви поздрави, Луната нощем сияе, за да ви свети. Абе, луда работа! Ако случайно прогледнете и видите как стоят нещата в действителност, ще получите шок! Така е, хората не ви харесват, защото на вас не може да се разчита. И понеже сте твърде повърхностни. Но най-вече защото сте безсърдечни. Вие сте по-зле от Тенекиения човек от „Магьосникът от Оз“, който си търси сърце – от камък сте.

Скорпион

Страх ни е от вас

Ние, останалите зодии, не искаме да си общуваме с вас. Не толкова, че не искаме, колкото не смеем. Така де, чували сме едни истории за трупове, които сте заровили в градината и се чудим дали са истина. Вие сте майстор манипулатор, изтънчен лъжец, който не само плете паяжини от лъжи, но и помни кога кого и какво е излъгал. Тъмният ви чар е засенчен от среднощното сияние на голям удивителен пътен знак, който казва: „Внимание, опасност!“. Черното ви сърце е изпълнено с тъмни и зловещи тайни – повечето ваши, но пазите ревниво и чуждите. Това поне е плюс.

Стрелец

Неудачници и мърлячи

Вие сте неудачник, преизпълнен с неоснована на нищо самоувереност. Непоносим всезнайко. На думите ви не може да се вярва, а работата ви е мърлява. Приличате на коктейлна черешка – красиви, но фалшиви. Хвалипръцковци сте, пълни въздухари. Отвратителният ви оптимизъм може да се сравни само с досадата на муха, която жужи в летен следобед из стаята, когато човек е решил да си полегне. Дразнеща е и постоянната ви готовност да се хвърлите в най-безумната авантюра – колкото по-безумна, толкова по-примамлива. Как сте се опазили живи до този момент е и ще си остане мистерия.

Козирог

Убивате ентусиазма

Ако сте в криво настроение, ще скапете удоволствието на всички, без да се замислите редно ли е. Другото ви основно умение е да спихнете ентусиазма на хората. Така им се пада, щом са решили да се захванат с нещо, което не е ваша идея. И след като попарите вярата им с цинични забележки, вадите като допълнителен коз от ръкава си обвинението. Как е възможно да са толкова неблагодарни, глупави и самонадеяни да се опитват да вършат нещо, преди да са получили безценните ви указания. Упорството ви надхвърля далеч онази мярка, която го прави качество. Вашето упорство е голям недостатък.

Водолей

Доналд Тръмп на зодияка

Вие сте един Доналд Тръмп на зодияка. Хората или ви мразят от все сърце, или ви обичат. Няма средно положение – вие сте вманиачен екстремист, който минава през трупове по пътя за целта си. Това донякъде си противоречи с всеобщата представа за човеколюбивата ви натура. Водолеите обичате не човека, а човечеството в най-абстрактния смисъл и в никакъв случай не толкова силно, колкото обичате планетата, дърветата, книгите… Толкова сте непредсказуеми, че чак е неприятно. Обичате да се изолирате, да се оттеглите в черупката си – ами, действайте. Бездруго тук никой не ви иска.

Риби

Най-дразнещият знак

Вие сте онзи плъх, който скача от потъващия кораб, за да се спаси. Страните от неприятните ситуации като от чумата. Не смеете да се противопоставите истински, затова или бягате, или включвате в действие изумителната си способност да се измъквате като мокра връв. Не че сте подли, просто не сте достатъчно смели да се изправите и да защитите позицията си. Добавете към тези си качества и вродения песимизъм и докачливата сълзливост на свръхчувствителната душа, и ето – налице е най-дразнещият човек, който може да си представим ние, останалите знаци в зодияка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп