ЗОРА устремена към бъдещето, което създава днес

Отиващата си 2016 година бе изцяло под знака на „25 години ЗОРА“. В тази емблематична година фирмата положи основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия, отговаряща на потребителския интерес към развитието на технологиите.

След пълната промяна на визията на магазините в Пловдив, Варна, Сливен, Габрово, сега в дните преди Коледа ЗОРА се разраства с още един магазин в София, в Sky City MALL.

Коренна промяна е впечатляваща с уникалната си визия, привлекателната среда за общуване, едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони. Да прибавим и внимателното и приветливо отношение на персонала - така магазинът е изключително атрактивен за всеки клиент.

Специалните ни предложения за открливането ви дават перфектна възможност за избор при добри условия. Първите 20 посетители получават ваучер на стойност 50 лева, а следващите 20 ваучер по 20 лева.

Заповядайте в новия магазин ЗОРА на 10 декември, в 10 часа в Скай Сити мол в София, квартал Гео Милев, за да се насладите и уверите ,че това е магазин с поглед в бъдещето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес