Ирина Шейк в гореща зимна фотосесия

Тя и Наташа Поли красят зимния брой на V Magazine

Рускините - 32-годишната Ирина Шейк и 33-годишната Наташа Поли, изградили успешна кариера на Запад, си остават едни от най-търсените световни модели. Наскоро красавиците се появиха на страниците на зимния брой на списание V Magazine.

Фотосесиите се оказват много горещи - такива снимки стоплят в студа! Ирина застава пред обектива на фотографа Карин Баккюф в много летен имидж - моделът е в черни бикини и ботуши, като единствено те напомнят за настъпващите студени дни.

На снимките се появява и Наташа Поли. Моделът се превъплъщава в образа на истинска секс бомба - развяла сламено руса коса, тя се е пристегнала във впити златни панталони и с ярък грим.

След като Ирина Шейк отново отдели време за семейството, тя се върна на работа и засенчи всички на церемонията по награждаването на немското списание GQ, която се проведе в Берлин. Наташа Поли пък блестеше на модния подиум на Парижката модна седмица.

Едва ли някой може да повярва, че супермодел като Наташа Поли предпочита да се гримира сама, вместо да се довери на най-добрите бюти специалисти. “Това е моята форма на терапия”, казва тя и добавя, че грим триковете е научила от професионалистите, с които е прекарала часове зад кулисите на модните ревюта вече над десетилетие.

Преди време Наташа разкрива стъпка по стъпка как да се сдобием с перфектния котешки поглед, с който можем да обезоръжим всеки. На първо място тя подготвя кожата си. Поли нанася матиращ праймър навсякъде по лицето, с изключение на скулите, където предпочита да има възможно повече блясък. Следва фон дьо тенът, чието перфектно нанасяне се постига с подходяща за целта четка. Коректорът е задължителен за заето момиче като Наташа. Тя го нанася под очите, на върха на носа и на сгъвките около устните. Веждите са оформени с молив, а на клепачите тя поставя сенки с няколко телесни нюанса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица