Какви са възможностите за образование в Холандия

Семинарите за кариерно ориентиране ще се проведат в София, Варна, Стара Загора и Русе в средата на октомври

За девети пореден път предстои да се състои най-голямото изложение за образование в Холандия в България!

7Все повече кандидат-студенти от България имат желанието да продължат бакалавърската или магистърската си степен в Холандия. Част от причините за това са: високо качество на образованието – дипломите от Холандия се признават в целия свят; практически насочено обучение; огромни кариерни възможности след завършването; включени стажове в програмата; обучение в международна класна стая – всичко това съчетано с достъпни такси за обучение и възможности за студентски заеми, стипендии и почасова работа.

Тази година организаторите от UNIFY събират на едно място рекорден брой холандски университети – 15 на брой. През Октомври холандските дни за образование ще се проведат в градовете София, Варна, Русе и Стара Загора. Събитията отново се организират от UNIFY – най-добрия и специализиран консултант за образование в Холандия. Всички консултанти на UNIFY са бивши студенти в Холандия, което го прави безценен помощник за всички, решили да заминат да учат в страната на лалетата. Кандидатстването с UNIFY е напълно безплатно за партниращите университети!

2-2Изборът на специалност се оказва една от най-трудните задачи за повечето кандидат-студенти . Затова за пръв път освен щандовете с представители на университетите, и български студенти, които учат там, всички желаещи могат да посетят и безплатния Семинар за Кариерно ориентиране. Поради огромния интерес към този семинар, UNIFY са му отделили цял ден преди изложенията– 12 Октомври, Петък от 09:00 до 13:00 ч. Водещ на лекциите ще бъде холандския бизнесмен и преподавател Frans de Jong.

Входът е свободен, а регистрацията задължителна на: https://goo.gl/q8YRG7

За новости и програма на семинара, може да се присъедините към фейсбук събитието на: https://www.facebook.com/events/2354589511494104/

Ако и ти се замисляш да продължиш образованието си в страната на колелата, то си много добре дошъл на едно от събитията, които ще са на:

13 Октомври, Събота - София, Paradise Mall, ет.3, 10-15:00

14 Октомври, Неделя – Стара Загора, Хотел Верея, 10-15:00

15 Октомври, Понеделник - Русе, Хотел Космополитан, 14-18:00

16 Октомври, Вторник - Варна, Хотел Рослин Димят, 14-19:00

4По време на изложението, ще може да посетите индивидуални срещи с представители и български студенти на най-големите и добри университети в Холандия.Освен това екипът на UNIFY е подготвил множество Семинари и Работилници, част от които са „8 Simple Rules или какво ти трябва за успешен прием в Холандия?“ и „Survivor или как да оцелееш като родител на кандидат-студент в Холандия?“.

По време на събитията ще можеш да стартирате директно своето кандидатстване!

Събитията са абсолютно безплатни, но изискват предварителна регистрация тук: https://www.unify.bg/component/contact/register.html

Присъедини се към едно от събитията във Фейсбук:

София: https://www.facebook.com/events/1851627614929332/

Варна: https://www.facebook.com/events/271769260212272/

Русе: https://www.facebook.com/events/1937638242950826/

Стара Загора: https://www.facebook.com/events/741869906158061/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование