Как изглеждат днес красавици от 70-те и 80-те години

Едни от най-обаятелните актриси и модели, станали популярни през 70-те и 80-те години, днес все още носят ретро красотата със себе си, макар и някои от тях да разчитат повече на пластичните операции, от колкото на добрите гени.

Сюзън Сарандън

 

С нежно излъчване и пленяващ поглед актрисата Сюзън Сарандън и до днес е запазила чара си, без да прекалява с пластични и други интервенции.

В едно свое интервю преди години 73-годишната Сюзън разкри, че тайната й за красота се състои в по-умерения грим и широката усмивка.

 

Фей Дънауей

 

От красивото и женствено излъчване на Фей Дънауей днес няма и следа. Актрисата видно е прекалила с пластичните операции и в онлайн пространството може да се открият десетки нейни снимки, показващи неуспешните интервенции.

Дългогодишните фенове на 78-годишната актриса дори твърдят, че чертите на лицето й са променени в следствие на непрестанните операции, на които звездата се послага.

 

Даян Кийтън

 

На 74 години Даян Кийтън определено е запазила елегантното си и интелигентно излъчване.  Актрисата винаги е залага на облекло, отговарящо на възрастта й и никога не е прекалявала с грима или усилията, да се подмлади.

Кийтън твърдо вярва, че една жена трябва да остарява с достойнство и да открива красотата в себе си на всякаква възраст.

 

 

Джейн Сиймур

Червенокосата актриса, която още няма и 70 години, продължава да сия, всеки път щом застане пред камерата. Макар и да има няколко корекции по лицето си, те са съвсем деликатни и единствено подчертават естествената й красота.

Актрисата спазва няколко прости правила, за да поддържа кожата си здрава и мека: много хидратация, малко грим и редовно движение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица