Кошмар за Рошу в „Левски“

Керала Бластърс - Пуна СитПолузащитникът Нелуц Рошу е освободен от „Левски“. Новината обикаля медиите в Румъния, въпреки че няма потвърждение от щаба на „сините“. Халфът пристигна на „Герена“ през лятото срещу трансферна сума от 100 000 евро, но така и не успя да се наложи под ръководството на Делио Роси. Шампионът с „Виторул“ записа едва 4 мача през есента.

„Кошмар за Рошу на Коледа“, написа в заглавие местният сайт „stiripesurse.ro”. Според изданието халфът е научил съдбата си в навечерието на най-светлите християнски празници.

„Fanatik”, друга водеща медия в северната ни съседка, също остана изненадана от решението на „сините“. Заглавието гласи: „Шампион на Румъния изритан на Коледа!“

Според публикацията желанието на Роси е да привлече полузащитник с изявени дефанзивни функции.

Ден по-рано Богдан Апоцу, агентът на играча, призна, че е много вероятно Рощу да бъде даден под наем до края на сезона.

В същото време пресата в Гърция разкри, че „сините“ са близо до входящ трансфер. От „Левски“ са възобновили интереса си към бранителя Винисиус Фрейтас. Резервата на АЕК вече преговаря с третия в Първа професионална лига. Не е тайна, че „сините“ търсят усилено ново попълнение на тази позиция, където през есента се подвизаваше Иван Горанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ