Къде ще откриете зодиите?

Овен

Спасява коте на покрива

Ако не е на покрива да спасява котенце и не скача с парашут точно в този момент, значи най-вероятно виси на рапел под някакви страховити скали. Колкото и да е странно, не е трудно да откриете Овена, ако сте негов близък. Представителите на този знак обикновено дават пълен отчет къде се намират и какво вършат във всеки момент. В събота и неделя яхва прахосмукачката и вилнее с нея из вкъщи, но по-добре е да не го безпокоите по това време.

Телец

Блаженства на дивана

Телецът блаженства на дивана. Там си почива, след като се е повъртял в кухнята и си е спретнал приятна закусчица между обяда и вечерята. Понеже е ценител на нещата от живота, успява да си открадне приятни мигове, дори когато е най-зает. Ако не е вкъщи, значи пак е заминал да се поглези на спа, в някой планински курорт или на морето. За пред хората работният Телец или е на семинар, или е на обучителна програма или на среща с бизнес партньори.

Близнаци

В колата или в самолета

Близнаците ще ги откриете в колата. Или в самолета, на кораба, въобще - там, където на другите зодии много им се иска да бъдат, но не им стиска. "Ах, колко обичам да пътувам!", възкликват едни хора, а в това време други - Близнаците, отдавна са отпрашили занякъде и изобщо не чуват тази реплика. Ако искате да ви чуят, обадете им се по телефона. Представителите на този знак могат да преглътнат някои неудобства, но не и липсата на комуникации.

Рак

В кухнята - готви

Леко запотен и поруменял, Ракът с припрени движения хвърля стиска кардамон в димящата тенджера, сваля от котлона тиган, поставя друг съд и в промеждутъците кълца на ситно зелени подправки. Разбира се, че ще откриете този домашен дух да хвърчи из кухнята. Щом не шета, значи вече е приседнал на масата с чашка в ръка - за успокоение след всичкото това готвене. Ако няма деца, ще го откриете и след работно време в офиса. Много е съвестен!

Лъв

На спа е и си прави селфи

Лъвът най-вероятно вече се излежава на плажа. Преди да се стопли времето беше в планината да покара сноуборд, поглези се и с пълен цикъл сауна, масаж и козметик, ако се съди по селфитата в социалните мрежи. Не бързайте да завиждате – те също работят или учат. Точно като вас, и те си имат домашни ангажименти. Просто по-добре умеят да си подреждат нещата така че хем да си свършат работата, хем да им остане време за позьорство и почивка.

Дева

В един по-добър свят

Въпросът е не къде е Девата, а къде би искала да е: вкъщи, в един по-хубав свят на ред, чистота и лична неприкосновеност. Обикновено представителите на този знак обичат да си седят у дома. Само че там понякога има дразнители: разхвърлян мъж или съпруга скандалджийка, арогантна свекърва/тъща, шумни съседи. За да не изпитва чувство за вина, Девата стои до късно на работа. Или пък грабва детето и го повлича на безумно дълги разходки по градинките.

Везни

Не е непременно в мола

Кога за последно сте стъпили в търговски мол? Според една абсолютно недоказана статистика, 75% от хората, които се шляят по магазините, са Везни. Авторите й се обосновават с това, че Везните обичат красивите и маркови вещи и изпитват удоволствие да пазаруват. Тези автори не са отчели факта, че живеем във века на електронната търговия, а Везните не са най-големите лапнишарани и определено не биха си купили нещо на десетократно по-висока цена.

Скорпион

Излежава се в леглото

Ако някой настоява, че Скорпионите са извратени сексманиаци, които не стават от кревата, може и да не е напълно прав. В отношението им към секса често няма нищо маниакално - просто здравословен апетит. Единствената истина в това твърдение е, че Скорпионите си обичат леглото. Когато няма с кого да експериментират тантрически практики и ако не им се налага да ходят някъде, те могат цял ден да се помотават по пижама между спалнята, хола и кухнята.

Стрелец

Търсете в социалните мрежи

Няма смисъл да го търсите у дома му. Стрелецът понякога преспива там, но едва ли ще го уцелите. В повечето случаи е навън: на улицата, по заведенията, във фитнес залата, на тенис корта, на път, по села, гори и планини. Не се задържа дълго на едно място. Едва ли някой знае къде е точно в този момент, понеже Стрелецът рядко дава отчети, когато го питат. Следете профила му в социалните мрежи. От него може да се досетите къде да го търсите.

Козирог

На работното място

Козирогът може да няма друго, но има навици. Става в еди колко си часа, излиза по едно и също време, след работа се среща с този и този приятел. Най-лесно ще го откриете на работното му място - там го намират кредиторите и призовкарите. Ако ли не, търсете вкъщи в хола. Макар и с удоволствие да обича да излиза вечер с приятели, Козирогът е домошар. Той обича да остава насаме с най-умния човек, когото познава - тоест, със себе си.

Водолей

През гори и води

Оглеждайте се по горските пътеки, взирайте се внимателно в бунищата от боклуци, нахвърляни незаконно сред природата. Ще го познаете по това че мъкне торба със събрани от него отпадъци и се оглежда с надеждата да види кофи за разделно изхвърляне. В гората! Водолеят обича природата повече от всичко, но понеже мисълта му малко се рее във висините, понякога не се сеща, че насред дивото едва ли ще намери къде да изхвърля разделно.

Риби

Търси съкровища на битака

Търсете Рибите при психотерапевта. Ако не са там, значи за тях вече е твърде късно. Представителите на този знак са изключително интуитивни и следват повелята на вътрешния си глас. А тя понякога ги отвежда на странни места – на битака, в изоставено село, където си откриват истински съкровища по отключените и полуразрушени къщи. Понякога Рибите имат нужда да останат сами, така че просто изчезват, без да кажат къде отиват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп