“Левски“ иска главата на Каранга

Левски“ ще поиска максимални наказания за Фернандо Каранга, твърди „Гонг“. Нападателят на ЦСКА вкара победния гол във вечното дерби. След това бразилецът се радва пред публиката с любимите си жестове, наподобяващи рязане на глава. Но те бяха направени пред агитката на ЦСКА и никой не ги е приел заплашващо. Самият Каранга обясни, че те са традиционни в Бразилия.

Левски“ ще сезира дори прокуратурата заради снимки в социалните мрежи, в които нападателят държал надуваем член, обвит с шал на „сините“. Кадрите обаче датират много след края на вечното дерби. Те също са пред публиката на ЦСКА, когато нито някой от привържениците на „Левски“, нито от официалните лица все още е бил на стадион „Васил Левски“. Следователно няма как да има има доклад на делегата.

В ЦСКА приемат заплахите като опит за реванш заради победата в дербито, което на практика узакони още една година без „синя“ титла. В началото на века и „Левски“ обиди кръвно вечния съперник. При спечелена титла играчите излязоха с фланелки „Аз мразя ЦСКА!“ Част от фолклора на дербито...

В Гърция пък твърдят, че скаут на „Олимпиакос“ е гледал мача заради крилото на „червените“ Кирил Десподов. На изключително тежкия терен никой от играчите на двата гранда не успя да покаже възможностите си. Но всеки желаещ би могъл да гледа вечното дерби в още четири издания до края на сезона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ