Лиъм Нийсън смени екшън тупалките с политическа драма

Даян Лейн очарова в женската роля

“Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” не е поредната екшън-тупалка на Лиъм Нийсън, в която той ще щурмува Белия дом, за да отмъсти за убийството на дъщерята на ужасно хубавата си беззащитна съседка, пише opertionkino.net. Това всъщност е новото заглавие на вдъхновената от действителни събития драма “The Silent Man”.

Филмът разказва невероятната история за личния и професионален живот на брилянтния и безкомпромисен Марк Фелт (Нийсън), който рискува всичко – семейството, кариерата и свободата си – в името на справедливостта и правосъдието. Фелт е специален агент и заместник директор на ФБР, който през 2005 г. се разкри като Дълбокото гърло – тайният информатор на Боб Удуърд и Карл Бърнстийн от The Washington Post, които през 1972 година в поредица от статии разкриха участието на администрацията на Ричард Никсън в Уотъргейт скандала, довел до оставката на президента.

Режисьор и сценарист на “Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” е Питър Ландесман (”Parkland”, “Concussion”), по романа на Марк Фелт. В ролите са Лиъм Нийсън, Даян Лейн, Мартон Чокаш, Джош Лукас, Тони Голдуин, Майкъл К. Хол, Том Сайзмор, Брус Грийнууд, Кейт Уолш, Ноа Уайли, Айк Баринхолц, Майка Монро и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино