Майли Сайръс с откровение за любовния си живот: Свиквайте да сменям партньорите си

Майли Сайръс се наслаждава на живота като свободна жена.

Певицата до съвсем скоро беше интимна с жена, а към момента си раздава страстно целувки с мъж

Заклейми двойните стандарти в Холивуд

Световноизвестната певица и актриса Майли Сайръс направи интересни признания за любовния си живот в социалните мрежи. Неотдавна изпълнителката на Wrecking Ball се раздели със съпруга си – актьора Лиам Хемсуърт и от тогава се е отдала напълно на романтични авантюри.

“Ходенето на срещи е ново за мен. Бях в сериозна връзка от почти цялото ми тийнейджърство до съвсем скоро, с изключение на няколко кратки “почивки”, през които се спуквах от работа…, а както се знае, това да се довериш на някого в моята сфера е трудна работа. Не ме съжалявайте, не искам това от вас. Наслаждавам се на страхотния живот и не бих го заменила за малко “уединение”. Разбирам интереса към личния ми живот, но моля ви, не го правете “странно” за мен. Свиквайте да сменям партньорите си, защото съм в такъв период от живота си!”, написа хитовата певица в социалните си мрежи.

Личните излияния на Майли не са никак случайни, тъй като през последните седмици тя е редовен герой в таблоидните издания зад Океана, благодарение на интимните си преживявания. Само до съвсем скоро тя споделяше едно легло с риалити звездата Кейтлин Картър. Двете дами изживяха бурен 2-месечен романс, но според таблоида Ти Ем Зи Сайръс е решила да прекрати отношенията им, тъй като нещата между тях се движели твърде бързо.

Майли обаче не губи време в тъгуване и вече беше хваната да се целува с друг човек – нейния дългогодишен познат и колега Коди Симпсън. Двамата бяха заснети от папараците, докато са на среща в Ел Ей.

В откровенията си в социалните мрежи певицата обърна внимание и на двойния стандарт към мъжете и жените в Холивуд, особено що се отнася до техните интимни отношения. “Мъжете почти никога не получават критики, ако бързо преминават от връзка във връзка. Дори напротив, получават хвалби, докато при дамите не е така и аз ще се боря с това”, написа още Майли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица