Меган и Хари се качиха на пътнически самолет до Рим

За последните 6 седмици Меган Маркъл и принц Хари се качиха на 9 полета, като последните са с пътнически самолети, заради негодуванието на британския народ.

Кралската двойка бе обвинена в пилеене на пари и замърсяване на околната среда, заради частните полети, на които се возиха.

Въпреки че самият принц определи безопасността на семейството му като причина да си позволява този лук, британците не приеха оправданието.

По-интересно бе, че по същото време другото кралско семейство - Кейт, Уилям и 3-те им деца пътуваха с пътнически полети , при това с нискотарифна компания. Това още повече разгневи народа им и се наложи Хари да се извини за допуснатата грешка .

В момента младите родители, поверили грижите за 4-месечния им син Арчи на професионална гледачка, се намират в Рим, където ще присъстват на сватбата на дизайнерката Миша Нону, която е и причината Меган и Хари да се познават.

Източник близък до кралската двойка сподели пред The Sun, че херцогинята на Съсекс пожелала да спрат с частните полети заради многото критики по техен адрес.

Двойката ще се завърне в Англия в събота, а в понеделник заминава за Африка , заедно с Арчи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица