Моуриньо не се предава: Един отбор е пред „Юнайтед“, а 18 са зад нас

Жозе Моуриньо по гръб не пада. Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" е съсипван от критики за представянето на "червените дяволи" през настоящия сезон. Отборът е втори в първенството, далеч зад почти сигурния шампион "Манчестър Сити". Тимът му отпадна от Шампионската лига от "Севиля" на осминафинал. Проблемът е обаче начинът, по който изглежда "Юнайтед" - изчерпан, безидеен и със сигурност невълнуващ. А португалският наставник похарчи почти половин милиард евро за нови играчи. Специалния, както винаги, обаче има своето обяснение.

"Ако имаш малко мозък, ще знаеш, че отборът се намира в преход - каза Моуриньо. - Разбирам чувството за неудовлетвореност, тъгата за отпадането от Шампионската лига, но нищо повече. Критиките не ги разбирам. Във Висшата лига има само един отбор пред „Юнайтед“, а други 18 са зад нас. "Манчестър Сити" обаче е надграждан през последните няколко години, за да е първи."

В Англия разкриха, че от всички в съблекалнята на "Юнайтед" само вече напусналия Златан Ибрахимович полагал усилия за адаптирането на Алексис Санчес. Останалите играчи му вдигнали мерника, заради слабото му представяне и рекордната заплата, която получава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят