Напрежение в ПСЖ, Емери е на дузпата

Напрежението в ПСЖ взе връх преди сблъсъка с "Байерн" (Мюнхен) в груповата фаза на Шампионската лига. „Звездният проблем“ Кавани - Неймар не е решен, а негативите са за Унай Емери, треньорът на френския тим.

Испанският спец и колегата му в "баварския" клуб Карло Анчелоти няма да имат време да споделят заедно и миг след двубоя на "Парк де Пренс". Италианецът и неговите играчи ще се отправят на банкет, какъвто "Байерн" винаги организира след мач в Шампионска лига.

За подобно нещо в ПСЖ дори не се и мисли. По всичко изглежда, че Емери се нуждае от ценен съвет от Анчелоти за излизане от кризисната ситуация, в която звездите Кавани и Неймар вкараха клуба след спора кой да изпълни „онази дузпа“.

Италианският спец вече е имал такива напечени моменти като треньор на ПСЖ. Татко Карло се справи и с публичните нападки на Насер Ал-Хелаифи, собственикът на тима, след едно реми срещу „Реймс“. И дори излезе краен победител в сблъсък с егоцентрика Златан Ибрахимович.

Сега, проблемът на Емери обаче е, че няма план "Б". Испанецът на практика се самозаложи на дузпата, като все още не е определил... кой да бие наказателните удари. А това се оказа ябълката на раздора в съблекалнята на парижкия ганд.

Неймар бе изваден от групата за двубоя в Лига 1 срещу "Монпелие" и ПСЖ зацикли - 0:0. Издънка и срещу "Байерн" може сериозно да разклати стола на Емери. А според мнозина Анчелоти дебне.

"Никога не казвай никога", лаконичен бе италианецът при въпрос дали отново би станал треньор на ПСЖ.

Изказване, което може и да не се окаже случайно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят