Наркоман закла приятелката си от ревност

Ограбил двойка младежи, които качил на стоп за морето

Наркоман на 29 години от София уби по зверски начин приятелката си и замина на море. За по-малко от 24 часа полицията влезе в дирите му и го залови в Созопол.

Стефан Станев живеел от няколко месеца със своята връстничка Виола Николова от Лом, която била студентка в Датския колеж. В петък сутринта младият мъж я обвинил, че му изневерява и започнал да налага зверски с метален стик, душил я и накрая – по думите му „за да не мъчи”, прерязал гърлото й с нож. С втори нож се опитал да й отреже главата. След убийството Стефан се обадил на своя бивша любовница, която дошла в дома му и видяла в една от стаите трупа ,завит с одеяло. Пред нея той признал за зверството и говорел несвързано. Казал, че не съжалява и че даже я е отървал от наркотиците. Вчера обаче полица и и прокурори казаха, че нямат потвърждение да е била наркоманка.

Стефан заминал за море с джипа на майка си, а познатата му и нейният приятел отишли в събота следобед и разказали всичко на полицията. Тялото било намерено в апартамента. Стефан бил арестуван. Оказало се,че по пътя, той е качил момче и момиче стопаджии, които в Ямболско пребил и ограбил.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право