Престъпления и поквара в Кейп Код

Майка Монро в плажен режим

Майка Монро с главната женска роля

s9_3Tимъти Шаламе е сред най-горешите млади изпълнители след впечатляващи роли в “Lady Bird” на Грета Гъруиг, “Hostiles” на Скот Купър и най-вече с “Призови ме с твоето име” на Лука Гуаданино. Наскоро изказа съжаление за това, че е работил с Уди Алън, и дари хонорара си за благотворителност, което разочарова някои ценители на киното.

Най-новата творческа стъпка на Шаламе се нарича “Hot Summer Nights”, съобщава operationkino.net. Филмът е режисьорски и сценарен дебют на Илайжа Байнъм и разказва за срамежливото градско момче Даниел (Шаламе), което прекарва лятото си в Кейп Код, където навлиза в опасни води, като се забърква в бизнеса с наркотици на своя бунтовен съсед (Алекс Роу) и започва романтична връзка с неговата сестра (Майка Монро).Звучи като класическа история за порастването. изглежда като такава, както може да се убедите от първия трейлър.

s9_1Освен Тимъти Шаламе в този филм участват прекрасните дами Майка Монро и Мия Мичъл, както и винаги класния актьор от втория план Уилям Фикнър. Отзивите от показа на “Hot Summer Nights” на миналогодишното издание на SXSW са положителни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино