Принц Хари покани брат си принц Уилям за кум на сватбата

Принц Хари е поканил по-големия си брат принц Уилям за кум на предстоящата му сватба с американската актриса Меган Маркъл, предадоха световните информационни агенции, позовавайки на двореца Кенсингтън.

В съобщението от официалната резиденция на принцовете, публикувано в Туитър, се посочва: "За херцога на Кембридж отправената покана е чест и той е готов да подкрепи брат си в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор на 19 май".

На сватбената церемония се очакват около 600 гости, припомнят агенциите.

По-рано в. "Дейли екпрес" съобщи, че 33-годишният принц Хари най-сетне е поканил брат си принц Уилям за кум на предстоящата му сватба с 36-годишната Меган Маркъл.

Макар около събитието да се знаят малко подробности, вътрешен източник е потвърдил ексклузивно за изданието, че една от ключовите роли вече е "заета".

 

Въз основа на личния си опит бъдещият младоженец принц Хари може да даде някой и друг съвет на по-големия си брат за ролята му на кум. Като такъв от принц Уилям се очаква да носи брачните халки и да произнесе слово.

По-рано през годината все още беше под въпрос дали херцогът на Кембридж ще кумува на сватбата на принц Хари през май. Запитан как стоят нещата, принц Уилям отговори: "Той все не ме е поканил. Въпросът е деликатен".

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица