Старият свят под ножа

Милионите бежанци ще избият европейците като стадо овце

Потокът от новини за престъпленията на бежанците в Европа постепенно, но сигурно се увеличават: изнасилвания, грабежи, убийства, побой, заплашване на местните жители... Наскоро стана известно за жестокото убийство на възрастната немкиня Кристел В. от град Вупертал (административна област Дюселдорф, федерална провинция Северен Рейн- Вестфалия). Тялото на 78-годишна възрастна жена с прерязано гърло, която живееше в района на Кроненберг, беше открито в собствената u спалня от нейната съседка пенсионерка. Окръжният прокурор Хауке Пахр заяви: „Аутопсията потвърди нашите предположения. Всичко говори, че това е било умишлено убийство“. Очевидно, възрастната вдовица е станала жертва на грабеж, а престъпникът убива жена като ненужен свидетел. Пари, бижута и колата u са изчезнали. Кой е направил това, все още се разкрива. Съседите на починалата обаче са сигурни, че това е работа на мигрантите, които винаги се мотаят в района.

Миналата седмица в Тюрингия започна процесът срещу афганистанеца Мохамед А., който по същия начин брутално уби 87-годишната пенсионерка Урсула от град Йена. Тя отказва да му даде 7000 евро и с това подписва смъртната си присъда. Освен това преди седмица в окръжния съд на Мюнхен (столицата на федералната провинция Бавария) започна изслушването по делото с нигериеца Чидубем М., който е примамил местно петгодишно момиче в своя приют и я изнасилва в стаята си. Тези престъпления се увеличават като снежна топка. Стигна се дотам, че в същия Дюселдорф местните жители, без да разчитат на местните власти, отдавна се организират в отряди за борба с мигрантите, за да могат да се защитят от „пришълците“. Общият брой на тези формирования вече достига няколко хиляди граждани.

Но полицията в Дюселдорф прие това обществено начинание доста скептично. „Монополът върху властта принадлежи на държавата. Наказателното преследване не е работа на гражданите“, обясни служител от нейната пресслужба. И какво още могат да кажат служителите на реда, които не умеят да се справят с вълната от престъпления на мигрантите? Въпросът е риторичен. Но за самите местни жители това е въпрос на тяхната собствена сигурност, често в буквалния смисъл на живот и смърт. Мнозинството в Германия вече е толкова уморено от беззаконието, което създават бежанците в тяхната страна, че в отчаянието си самите те започнаха да плащат на „пришълците“ със същата монета.

Така в края на миналата седмица немците бяха поразени от ужасен инцидент: на главната гара на Крефелд (федерална провинция Северен Рейн-Вестфалия) минувачите станаха свидетели на това как немец бутна мигрант от Еритрея от железопътния перон под приближаващия влак. Минута преди това те имаха спор, който прерасна в схватка. В резултат на това еритреецът полетя към релсите, но успя да отскочи навреме, а машинистът на влака незабавно реагира чрез натискане на аварийната спирачка.

Прави впечатление, че точно три месеца преди този инцидент, друг мигрант (също от Еритрея) - Хабте Арая, избута напълно непознатите за него 40-годишна жена, нейния осемгодишен син и стоящата до тях 78-годишна жена от перона на гарата във Франкфурт на Майн. Жените по чудо успяха да избегнат смъртта (получиха сравнително леки наранявания), но детето умря веднага. А няколко дни по-рано в различни части на Германия имаше два абсолютно еднакви случая, когато мигрантите избутаха немци под влаковете.

Но сега самите бежанци станаха жертви на грабежи и убиване. В началото на октомври в град Буршайд неизвестен мъж нападна сирийски бежанец и поиска от него мобилен телефон и пари, които той нямаше в себе си. Вбесеният разбойник жестоко преби сириеца, причинявайки му тежки наранявания на главата, и изчезна.

А на предния ден на гарата в Бад Херсфелд (федерална провинция Хесен) немец откри стрелба с пистолет по 18-годишен мигрант от Сомалия. Той няколко пъти стреля от автомобил по африканеца. В този момент на гарата имаше полицаи, които задържаха стрелеца, който се оказа Роланд К., местен наркоман и десен радикал, придържащ се към расистки убеждения. Той бе избрал своята жертва, както показа разследването, единствено по цвета на кожата. Освен това, през лятото той се е хвалил в местната кръчма, че вече е стрелял по бежанци нееднократно. Разследването установи, че немецът винаги е бил враждебен към чужденците и неведнъж открито е заявявал, че е готов да ги убива.

Какво ще се случи, когато около 4 милиона бежанци, които сега са в турските лагери, и които Турция възнамерява да ги пусне в европейските простори, влязат в Европа и в частност в Германия? Затова говори в своите прогнози ориенталският учен, политолог, основател и президент на изследователски център на „Института за Близкия изток“ Евгений Сатановски. Според него в този случай Старият свят го очаква „голямо клане“.

Разбира се, това в никакъв случай не е включено в плановете на политически коректната и мултикултурна Европа. И през 2015 г. това също не беше част от нейните планове, но все пак се случи. Надянала „розовите“ очила на своите граждани, ЕС се изправи пред най-голямата хуманитарна катастрофа, свързана с нашествието на бежанците.

 

Предстои „голямо клане“

Сега еврочиновниците в обозримо бъдеще не чакат нов поток от „пришълци“. И това е много сериозен пропуск в тяхната миграционна политика. „Европейците, за свое нещастие, живеят в илюзии. След Великото преселение на народите от Рим нищо не остана. И това беше само последната вълна на миграция, за която поне знаем нещо. От предшествениците на индоевропейското население на Европа, с изключение на баските в планините и сардите в Сардиния, не остана нищо. Така че предстои „голямо клане“, което новодошлите ще организират за местните европейци“, смята Сатановски. Едва ли, мигрантите ще бъдат безразлични към това да бъдат ограбвани, убивани и унижавани. Те ще започнат да „взаимодействат“ с местното население, а опитът на предшествениците им те си го имат в кръвта.

(Превод за “Труд” - Павел Павлов)

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения