Страх от дузпи в „Берое“ (ВИДЕО)

Играчите на „Берое“ станаха за смях по време на осминафиналния мач за Купата на България срещу „Лудогорец“. Двубоят завърши 1:1 в редовното време и продълженията, а след дузпи „заралии“ отпаднаха от турнира. Преди изпълненията от бялата точка обаче падна здрав пазарлък в лагера на „Берое“, който беше показан директно в ефир от Диема спорт.

Треньорът Александър Томаш броеше на пръсти желаещите да бият 11-метровите удари. Ганаецът Карлос Охене отказа, въпреки че първо се бе съгласил. Педро Еуженио пък дори се скри зад съотборниците си, за да не бъде питан дали ще бие или не. В последствие португалецът се съгласи и вкара гол.

Проблем имаше и около избора кой ще стреля първи за „Берое“.

„Искам нещо, последна, ако остане, ама...“, казва футболист, който не бе в кадър, но бе чут от цяла България. Явно в отбора не бяха тренирали за дузпи.

Капитанът Мартин Райнов пое отговорност, но ударът му беше спасен от Ренан. Накрая бекът Павел Виданов пропусна. От "Лудогорец" сгреши само Александър Василев, което пък беше достатъчно шампионите да продължат към четвъртфиналите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ