Съперникът на Кобрата: Аз съм най-големият кошмар на Джошуа

Не се страхувам от когото и да било – обяви Хюи Фюри, който на 27 септември ще се бие с Кобрата в „Арена Армеец“ в София. - Сега всичките ми мисли са насочени само към мача с Кубрат Пулев и се подготвям за него.

Победителят от този сблъсък ще стане официален претендент за пояса на IBF, притежание на британеца Антъни Джошуа.

„Точно с него искам, желая и мечтая за мач - продължи Фюри. - И мога да ви кажа, че аз съм най-големият кошмар на Антъни. Гледах битката му с Александър Поветкин, там се разкриха някои от слабостите му, които аз мога да използвам по много добър начин. Със сигурност ще му е много тежко.“

Кубрат Пулев пък е в Германия за финалната си подготовка за боя. Освен тренировки, Кобрата намери време и за почивка, като отиде и на боксова галавечер в Берлин. Българинът изгледа битките на доскорошните му съотборници от „Зауерланд“ Тайрън Цойге и Джак Кулкай в компанията на бившия спортен директор на отбора Хаген Дьоринг, както и на бившето пресаташе на тима Хайко Малвиц.

Пулев обаче продължава да се подготвя под наставленията на ветерана в треньорската професия Ули Вегнер, който също прекрати отношения със „Зауерланд“.

Същевременно телевизионният гигант HBO официално ще се оттегли от света на бокса през 2019-а след 45-годишна доминация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт