„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза

Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Проектът е насочен към хора, нуждаещи се от помощ

Вестник „Труд“, който е официален медиен партньор на платформата за хора в беда - „Приятели, помагайте!“, допринесе тази кауза да достигне до хиляди доброволци. Това заяви пред медията основателят на инициативата Лео Кадели, който разказа за благородния проект при свое участие в предаването „Шоуто на Слави“ по bTV във вторник.

Онлайн платформата е насочена към хора, които имат нужда от подкрепа. Тя създава възможност да се потърси помощ или да се подаде сигнал за друго лице, имащо нужда от такава. „Приятели, помагайте“ е създадена преди две години със случая на 81-годишната тогава баба Недка; сега съмишлениците й са близо 22 хил. души. Всеки може да помогне с каквото реши, обясни Лео Кадели.

Пътят на всяка оказана помощ или направено дарение може да се види и проследи в мрежата. Партньорството с „Труд“ позволява допълнителна прозрачност на действията ни, допълни създателят на „Приятели, помагайте“. Всяка седмица в неделя изданието отразява по една благородна инициатива.

На 24 април платформата ще отпразнува своя втори рожден ден и организира празненство в София за абитуриенти, които нямат семейства или изпитват финансови затруднения. Повече информация за събитието можете да получите на служебния телефонна платформата - 0878 366 068.

Към момента "Приятели, помагайте!" има нужда от кетърингова фирма, която да съдейства при организацията за празненството за абитуриентите.

Лео Кадели е роден в Албания през 1981 г. На 8-годишна възраст заминава със семейството си в Гърция, където остава 15 години. Няколко месеца е пребивавал в Италия, след това пристига в България и се установява. Занимава се с търговия на автомобили, а през лятото - с туризъм в родната му Албания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България