Европейски иноватори в сферата на устойчивата енергия се събират във Варшава

KIC InnoEnergy, европейският двигател за иновации в сферата на енергийните източници, ще бъде домакин на финала на състезанието KICkoff във Варшава, което ще се проведе на 20-и септември 2016.

Припомняме, че на финала на българското издание технология за генериране на енергия грабна първото място.

Конференцията и церемонията по награждаване на победителите ще предоставят нетуъркинг възможност за бизнеси в сферата на устойчивата енергия в Централна и Източна Европа. Посетителите ще имат шанса да се запознаят с най-актуалните иновации и бизнес идеи в този сектор.

Сред лекторите на събитието ще бъдат Джейсън Салцман, американски технологичен предприемач и Пол Пападимитриу, един от най-търсените технологични експерти, който изследва трансформиращия ефект на дигиталната революция върху бизнеса, основател на Intelligencr – фирма за търсене на иновации. По време на конференцията ще говорят общност от предприемачи, изобретатели и инфлуенсъри в в сфертата на устойчивата енергия.

Иноваторите, които участват в мащабното състезание, ще се борят за шанса да спечелят наградата за първо място - 10 000 евро, а на второ и трето място ще получат съответно 5 000 евро и 3 000 евро.

Победителите ще получат възможност за обучения, оценка на бизнес модел и шанса да участват в в KIC InnoEnergy Highway Аccelerator, където ще имат достъп до подкрепа и инвестиции до 150 000 евро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес