„Хищникът“ с ловна премиера

Режисьор е Шейн Блек

52-predНовата версия на “Хищникът” („The Predator”) нахлува в кино салоните с масивната мисия да бъде най-голямото премиерно заглавие не само на седмицата, но и на месеца. Ала феновете на легендарния осемдесетарски оригинал с Арнолд Шварценегер все още са скептични и не бяха особено надъхани след първите рекламни материали. Режисьорът на новия филм Шейн Блек, който участваше като актьор в първото и почитано от милиони зрители произведение, обещава, че публиката няма да бъде разочарована.

Той се надява, че ще успее да върне “старата слава на емблематичното извънземно, чието достойнство беше погазено от поредицата “Пришълецът срещу Хищника” и “Хищниците” на Нимрод Антал и Робърт Родригес.”

В новия филм най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетично подобрение с ДНК на други видове. Те се завръщат на Земята, случайно призовани от малко момченце и единствените, които могат да предотвратят края на човечеството, са банда бивши войници и… един учител.

Режисьор на “Хищникът” („The Predator”) е Шейн Блек („Целувки с неочакван край”, “Железният човек 3”, “Любезните пичове”), който е и сценарист заедно с Фред Декър („RoboCop 3”). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино