Циганин лиснал горещо кафе в лицето на служител на бензиностанция

22-годишен мъж от ромската махала в Търговище е издирен и задържан, след като лиснал горещо кафе в лицето на служител на бензиностанция, заради направена забележка за прибрани на два пъти десетки пакетчета захар.

Хулиганството, при което е причинена телесна повреда на 32-годишния служител, е станало към 22,30 часа в четвъртък на бензиностанция до ромския квартал. Преди това 22-годишният Р.М. ходил да купи три кафета от обекта заедно със свой приятел. На тръгване хванал панерчето с пакетчета захар и прибрал съдържанието му. Дежурният не посмял да им направи забележка. Заредил отново със захар.

След малко единият от клиентите се върнал отново и пак поискал кафе. Видял, че панерчето пак е пълно и пак почнал да тъпче пакетчета в джобовете си. Този път служителят не издържал и му направил забележка, че вече и взел голямо количество подсладител и трябва да престане. В отговор клиентът лиснал кафето в лицето на 32-годишния служител и си тръгнал.

Била извикана спешна помощ, а пострадалият откаран за преглед. Имал зачервявания по лицето от горещата течност. Насочен е към очен лекар.

По записите от камерите полицията е издирила и младежа, който е извършил хулиганството и причинил телесна повреда. Задържан е за едно денонощие и е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право