Шок за ПСЖ - Неймар е контузен

„Пари Сен Жермен“ е по-голям шок и от загубата с 1:3 от „Реал“ (Мадрид). Най-скъпият футболист в света Неймар вероятно няма да играе в реванша следващия вторник заради контузия от френското „Класико“ срещу „Марсилия“, спечелено с 3:0. Четвърт час преди края бразилецът стана жертва на шпагат и го изнесоха плачещ на носилка.

„Най-добрата новина е, че глезенът му не е счупен – каза треньорът Унай Емери. - В следващите 48 часа ще има по-точна диагноза. Много се надявам, че ще е готов до следващия мач с „Реал“.“

„Съдиите трябва да се научат да пазят футболистите“, изригна Тиаго Мога, защитникът на ПСЖ.

Ден след инцидента Неймар публикува снимка в социалните мрежи, на която глезенът му е в шина. Сигурно е, че струващият 222 милиона евро нападател няма да играе в сряда пак срещу „Марсилия“, но за купата на Франция, и срещу „Троа“ през уикенда.

Неймар бе остро критикуван, че се представи слабо в първия мач срещу „Реал“, когато Кристиано Роналдо го засенчи с два гола. От началото на сезона само в Лига 1 бразилецът има 20 попадения в 20 кръга, а отборът му води пред втория в класирането „Монако“ с 14 точки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят