Дневен хороскоп на Алена за петък, 21.02.2020

На 21 февруари 2020 да почерпят

„Интер“ взе своето в Разград и с помощта и на ВАР

Златото със 7-годишен рекорд

Спряха движението на тирове по АМ „Хемус“ при км 34, в посока Варна

Божинов започва на чисто в Италия

Google пусна новата версия на Android

Български тираджия опитал да подкупи италиански полицаи с ракия и суджук

Разследват само две къщи за гости в Еленския Балкан Собствениците ползвали 600 000 лева европари не по предназначение

Лондонската полиция: Атаката в джамията не е тероризъм

До 10 980 лв. заплата за шеф в държавна фирма Годишните бонуси ще бъдат до около 40 хил. лв.

Шефът на спортния тотализатор: Бяхме пред катастрофа заради игрите на Божков Няма да бъдем по-слаби, нито в дизайн, нито в класата на игрите, обеща Дамян Дамянов

БСП-София ще отбележи Деня на защитника на Отечеството с поднасяне на венци и цветя на два паметника

Джулиан Асанж моли Франция за политическо убежище

Фирмите ще тестват софтуера за продажби

1 691 000 лв. са приходите на община Велико Търново за година от управление с общинско имущество Общината вече не разполага с атрактивни имоти за продажба

На 1 691 000 лв. възлизат собствените приходи на община Велико Търново от управление и разпореждане с общинско имущество за 2018 г. Това сочи анализ на администрацията.

Въпреки раздвижването на пазара за недвижими имоти, Общината вече не разполага с атрактивни имоти, които да предложи за продажба. Намаляват и приходите от продажби на имоти чрез публичен търг или конкурс.

От продажби и учредяване на ограничени вещни права върху недвижими имоти община Велико Търново е постигнала приходи в размер на 391 000 лв. През изминалата година отдел „Управление на собствеността” е провел 14 тръжни процедури, 8 от които не са проведени заради липса на кандидати. От 22 процедури по продажба на движими вещи общинска собственост, 15 са се провалили също поради липса на кандидати.

210 000 лв. са приходите от дейностите по реда на Наредбата за търговската дейност и преместваемите съоръжения. Издадени са 385 документа за работна време, 479 удостоверения за наличие или липса на задължения към Общината, 504 разрешение за търговия на открито.

През 2018 г. са извършени 778 проверки на търговски обекти, като за извършени нарушения са издадени предписания на 167 обекта. От тях са изпълнени 157, останалите 10 са в процес на изпълнение.

Община Велико Търново продължава практиката по изпращане на предупредителни писма до неизрядните си наематели, като при неспазване на указаните срокове дължимите плащания се търсят по съдебен ред.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.