10 оригинални идеи за коледни подаръци за жена

Избирането на коледен подарък за жена звучи като лесна задача, защото по неписано правило жените никога нямат какво да облекат, гримовете все не стигат, а бижутата просто не са достатъчно.

Въпреки това тези подаръци са доста очаквани и твърде обикновени. Ако искате наистина да зарадвате и изненадате своя близка/роднина/любима, заложете на някои от тези 10 оригинални идеи за коледни подаръци:

№1 Адвент календар

През последните години адвент календарите се превърнаха в съвременна версия на коледните календари, пълни с шоколад, но за пораснали момичета. Идеята е всеки ден от месец декември да се отваря по една кутийка, съдържаща козметика в умален вид - червило, руж, лак за нокти и т.н. Ако ви е известна и любимата козметична марка на жената, на която подарявате, ще уцелите десетката. Такъв подарък е най-добре да се подари още в началото на месеца, но дори и след Коледа ще влезе много бързо в употреба.

№2 Ваучер за СПА/разкрасителни процедури

Независимо дали ще се спрете на едночасов масаж с шоколад или пакет процедури за маска на лице, всяка дама ще се зарадва на малко време, в което да се поглези и отърси от натрупания стрес. Изборът на процедури за подмладяване може да не се приеме добре от всяка жена, особено от по-възрастната, затова бъдете внимателни.

№3 Урок по езда/готварство/рисуване

Една страхотна идея да подарите преживяване, а не вещ. Напоследък са много актуални часовете по рисуване, допълнени с чаша вино, но курсовете по конна езда, готварство, а защо не и по танци, винаги са забавен начин, с който ще донесете много усмивки и настроение на всяка жена.

№4 Фотоапарат за моментни снимки

Особено подходящ подарък за жените, които обичат да се снимат постоянно или за тези, които често снимат природни забележителности. С такъв апарат снимките излизат на момента, което е супер, особено за почивка в чужбина или за важен повод/празник.

№5 Предплатен годишен абонамент за списание

За жените, които редовно четат женски/научни списания, предплащането на годишен абонамент, е идеаленият подарък. В края на годината обикновено издателствата пускат празнични намаления и абонаментите не са толкова скъпи.

№6 Мултикукър

Коя жена не мечтае да готви вкусно, бързо и лесно? С мултикукъра кулинарните преживявания се превръщат в детска игра, която спестява много време и нерви. Имайте предвид, че този уред изисква известна инвестиция, но определено се изплаща във времето.

№7 Луксозен комплект козметика за вана

След дълъг и напрегнат ден, най-отпускащо действа взимането на вана, пълна с много пяна и страхотни аромати. Заложете на готов луксозен комплект козметика за вана (соли, пяна, бластър, душ-гел и т.н) или сами изберете продукти, които да сложите в красива кошница с панделка и пожелание за празниците.

№8 Красива стойка за бижута

Кутийките за съхранение на бижута са леко демоде, но стойките под формата на животни, балерини и други, са много подходящи за жените, които разполагат с много бижута и искат да ги виждат пред очите си постоянно. Ако този подарък ви се струва недостатъчен, винаги може да включите и няколко обеци/гривни/колиета към него, с които ще допълните вече съществуващата колекция бижута.

№9 Сет за гел лак в домашни условия

За дамите, които искат винаги да имат безупречен маникюр, но не разполагат с време за посещение на козметичния салон, такъв сет с лампа за печене на гел лак и няколко основни цвята лак, би бил перфектният коледен подарък. С него бързо и лесно, и то в домашни условия, всяка жена ще поддържа маникюра си на ниво.

№10 "Ледени" чаши за вино

Всяка любителка на вино ще се зарадва на чаша, която винаги да изстудява напитката й. Ледената чаша се съхранява във фризера и само за няколко минути превръща топлото вино в студено и разхлаждащо питие. Бутилка вино към чашата само би обогатила подаръка.

Коментари

Задължително поле